Bilgisayar Zihin Okur mu Evet Okur ! Çok iLginç Birşey !

CebeciBey

Üye
26 Haz 2012
116
0
bunda fare hangi harfe giderse ona göre seçiyor hareketsiz bırakın fareyi yanlış biliyor :)
 

SH!FT

Uzman üye
20 Haz 2009
1,426
0
beyler sayfayı her seferinde yenileyin, 45in yanındaki sembolü söylüyor, matematikten pek anlamam ama sonuç zaten hep 45 ve katları çıkıyor iyi hesaplarsanız :)
 

ByNeO458

Üye
10 May 2011
133
0
Ordu/Türkiye
Arkadaşlar olayı ben çözdüm çok kolay bir sayıdan kendi rakamlarını çıkardığında hep 9'un katlari gelir matematiksel olarak ve sayfayı her yenilediğimizde semboller değişiyor ama 9'un katlari olan rakamlarn karşısındaki semboller hep aynı :)

Bu arada yanlış bulan dışarı filan çıkmayın bu kadar matematiği yapamıyorsanız :) sonuç hep doğru çıkar :)
 

ChenK

Katılımcı Üye
23 Nis 2011
493
0
Yanlış bulan arkadaşlar işlemi yanlış yapıyorsunuz demektir.
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.