Bilgisayara Sızma Ltfen acil

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

SpySiystem

Üye
15 Nis 2012
61
0
Arkadaşlar s.a Ben bi bilgisyara sızmak istiyorum ama dowınload ettirmeden yani tıkladıgı an o bilgisayara sızabilirmiyim bu mümkün mü lütfen bakıp geçmeyin bilgisi olan yazsın.
 

SpySiystem

Üye
15 Nis 2012
61
0
tamam trojen yedirmeyi düşünüyorum arkadaşlar spynet programım var ama dowınload ettirmiycem tıklatmam lazım o nasıl yapabilirim ben bildiğim yöntem dowınload ettiriyorum pc ye sızıyorum bu pek yanaşmıyor bişeyi indirmeye tıklatarak sızmam lazım
 

SAGOPA006

Katılımcı Üye
29 Ocak 2012
276
0
26
AnGaRa
beyler her ne olursa olsun hack yaptığınızda ıpınız değiştirseniz bile yakalanırsınız çunku o ıp aynı tel uzerınde duruyor we aynı tele yazılıyor yaptıklarınız
 

SpySiystem

Üye
15 Nis 2012
61
0
sagopa bu işi yapan zaten sonunu bile bile yapıyor ben senden vahiz istemiyorum sadece sorumu cevplayablirsin eger bilgin yoksa böle uyarmana gerek yok.
 

capsizcakir

Uzman üye
15 Ağu 2011
1,206
0
Link işi biraz daha uğraştırır.. Spynet te plugin downloader diye birşey var o kısmını kullanamadım ve ne işe yarar bilmiyorum ama belki dediğin şeydir.. Fake sayfa hazırlayıp, linkine download eklentisi bağlayabilirsin.. Tam ayrıntılı olarak bilmiyorum ama aklıma gelen bu..


Ama rat kullanmak en mantıklısı..
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.