Bilgisayarda Giriş Güvenliği Nasıl Sağlanır?

nefeskesen06

Katılımcı Üye
18 May 2018
509
1
TEŞKİLAT
Bilgisayarınız açılırken kullanıcı adı ve parola sormuyorsa bilgisayarınızı bilgisayarınıza fiziksel olarak ulaşabilen herkes açabilir ve kişisel bilgilerinize erişebilir.
Bu nedenle ilk olarak bilgisayarınızın “kullanıcı adı” ve “parola” ile açılmasını sağlayın!
 

FrezzY*

Katılımcı Üye
3 May 2013
763
2
Uzay
1 - Windows Şifresi Kırmak 1dk Sürer

2- BIOS'a dahi şifre koysan pili çıkar tak resetlenir.

3- Yani İstense Hertürlü Giriir

Tavsiye:
Extra Masaüstü Kiliti Koyulabilir :)
 

nefeskesen06

Katılımcı Üye
18 May 2018
509
1
TEŞKİLAT
BIOS ‘da bir takım ayarlar yaptıktan sonra sistem açılmazsa, BIOS ’a giriş şifresini unutursanız, vb.. durumlarda CMOS ‘u sıfırlamak gerekir. CMOS ’u sıfırlamak, BIOS ’u fabrika ayarlarına (ilk haline) geri döndürmek anlamına gelmektedir. unutmayalım. yüzbaşım .
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.