Bilgisi olanlar lutfen yardim edin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

BERKSUREN

Yeni üye
3 Şub 2010
21
0
Wap site hack bilgisi olanlar lutfen yardim edin.

Selam arkadawlar.Ben wap site nasil hacklenir ögrenmek istiyorum ama cok aradim bulamadim.Umarim aranizda bilgisi olan abilerim vardir.Lutfen yardim edin bi dökuman,video ne olursa olsun.Önceden tewekkurler.
 
Son düzenleme:

pisc0x

Katılımcı Üye
4 Ara 2009
720
0
Tipik Bi Yeni Başlayan Çabası :). AArkadaşım Başlar Başlamaz Ne Web Hack ' inden Bahsediosun :).
Açıkları Öğrenmen Gerekir İlk Olarak :)
 

BERKSUREN

Yeni üye
3 Şub 2010
21
0
Anasının karnındada öğrenmiyo 5 dk'dada öğrenmiyor arkadaşım yıllarını vermiş kişiler var bu işe ayrıca wap hack'i ne yapacanda sen ? :D
kardesim ben tum bilgilerini paylassinlar soylemiyorum bi dokuman,video ne olursa ipucu gibi paylassinlar gerisini ben bulucam.bi de bisey ogrenmek icin illada nese sebebmi olmali?
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.