Biraz zamanınızı ayırırsanız memnun olurum

yusufear8

Yeni üye
28 Haz 2013
17
0
istanbul
merhabalar benım bi kişinin facebook yada vkontake şifresını öğrenmem gerekıyor yuksek olasılıklada ıkısıde aynı sıfre kırma değil şifresını ogrenmem gerekıyor acaba bana bu konuda yardım edebılecek birisi varsa burdanda yardımlarınızı beklıyorum ..
 
Son düzenleme:

yusufear8

Yeni üye
28 Haz 2013
17
0
istanbul
üstadım yardımcı olurmusun daha once keyloger ile denedım ama bu pc rusyada kı bı kullanıcıya ait mail adresınden şifrelı winrar ıle gonderdım aama acamamamıs falan fılan bana kesın bı yontem soylersen mınnattar olurum hatta bunu benım ıcın sen yaparsan parada bıle anlasırız o derece zor durumdayım...
 
Son düzenleme:

torun1993

Kıdemli Üye
24 Haz 2013
2,302
1
GünahŞehri
üstadım http://www.facebook.com/yusuf.emre.cil bana burdan bıraz yardımcı olurmusun daha once keyloger ile denedım ama bu pc rusyada kı bı kullanıcıya ait mail adresınden şifrelı winrar ıle gonderdım aama acamamamıs falan fılan bana kesın bı yontem soylersen mınnattar olurum hatta bunu benım ıcın sen yaparsan parada bıle anlasırız o derece zor durumdayım...

benım ıcın sen yaparsan parada bıle anlasırız o derece zor durumdayım...

Yöneticiler haricinde kimseye güvenip para göndereyim deme ..Onlar da senden para istemezler zaten yardımcı olurlar ama.. ek olarak kendin öğrenebilirsin forumda senin durumun için faydalı olabilicek konular mevcut.
 

BarisJKaraali

Kıdemli Üye
5 May 2013
2,653
0
Istanbul

yusufear8

Yeni üye
28 Haz 2013
17
0
istanbul
üstad okudum keyloger ıle denedım ama beceremedım mail adresı profıl linklerı falan herseyını bılıyorum acaba benım ıcın sen halletsen olmaz mı ? gerçekten durum çok vahim..
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.