Bu Bilgisayar Sahtemi Gerçekmi ? Sahibinden.com Yardımcı Olursanız Sevinirim :)

Cold-Shadow

Kıdemli Üye
8 Şub 2015
3,423
1
26
ATOMAX-ÇİFT ÇEKİRDEK 4 RAM SIFIR KARNE HEDİYESİ ŞOK FİYAT 389 TL - Toplama Masaüstü Bilgisayar İlanları sahibinden.com'da - 212904969

Link Bu Arkadaşlar Sizin Görüşlerinize Göre Alıcam Gerçekmi Yalanmı ? Adamın Diğer İlanlarında Resimler Var Ama Pek Güvenemiyorum Böyle Kasa Bu Kadar Nasıl Ucuz Olabilir ? Sizin Düşünceleriniz Neler ? Lütfen Yardımcı Olun :)

Sahibinden sitesinin havuz sistemi var sen ürünü alana, eline geçene kadar para havuzda tutuluyor. Onay verirsen para karşı tarafa geçiyor.
Tabi kutuyu, kargoyu getiren kargo elemanının yanında açmak gerekiyor.
Eğer bir hata görülse rapor tutulup geri gönderilir.
 

qazwsx

Yeni üye
18 Eyl 2007
7
0
O kadar ucuz gelmedi bana. Parçalarını alışveriş sitelerinden kontrol edin. Fiyatının ne kadar uygun olduğunu görürsünüz. Ayrıca oyun için düşünüyorsanız, hedeflerinizi yüksek tutmayın derim.
 

'GonzaLes

Stajyer Grafiker
17 Nis 2015
11,922
481
85
u bilmiyorum maalesef
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.