Bulanıklaştırma Nasıl Kullanılır ? (Ders 1) | KARATAY

х creaтıve

Özel Üye
13 Haz 2016
2,839
165
Üst menüden sırasıyla Filtre > Bulanıklaştır butonları seçimi ile Bulanıklaştırma ayarlarına ulaşabilirsiniz. Bulanıklaştırma özellikle odak fotoğrafçılığında veya bir vektörü öne çıkarma ve arka plana atma işlemlerinde sıkça kullanılır.

Akıllı Bulanıklaştır (Filtre > Bulanıklaştır > Akıllı Bulanıklaştır)


Özeliikle resmin renklerinin ve vektör aralıklarının adobe tarafından belirlenen ölçülerde bulanıklaştırma sağlar. Küçük bulanıklık hisleri için vazgeçilmezdir. Seçim sonrası sizin verdiğiniz ölçüde bulanıklaştırma sağlar.



Bulanıklaştır (Filtre > Bulanıklaştır > Bulanıklaştır)


Ortalama bulanıklık veren araçtır. Her bir tık biraz daha fazla bulanıklık verir.Açık renk tonlarını kullanarak bulanıklık verir.




Daha Fazla Bulanıklaştır (Filtre > Bulanıklaştır > Daha Fazla Bulanıklaştır)


Ortalama bulanıklık veren araçtır. Her bir tık biraz daha yoğun bulanıklık verir.Kapalı renk tonlarını kullanarak bulanıklık verir.



Devamı Ders 2'de...

 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.