C# İle clienti aşmak

AngelEyes

Yeni üye
21 Ağu 2021
43
4
22
Merhabalar, bir oyun oynuyorum ve bu oyunda haliyle serverlar var. Bu serverlardan bazı büyük olanları sunucularına hile girmesini önlemek için kendi clientlerini geliştiriyorlar ve sadece client üzerinden yapılan girişlere izin veriyorlar. Fivem gibi düşünebilirsiniz fakat daha az güvenli olanı. Bir kaç kişi c# ile yazılan kodlarla bu clienti aşarak direkt olarak sunucuya bağlanabiliyor. Bunun ile ilgili yardımcı olabilecek bir makale vb, bildiğiniz varsa, yardım ederseniz sevinirim.
 

0xd2

Katılımcı Üye
15 Mar 2018
765
211
niye şifreli anlatmaya çalışıyorsun ? ne olduğunu söyle insanlar fikirlerini belirtsin nasıl yol izleyeceğini söylesin vahiy ile inmeyecekse eğer.
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.