Çeviri Yapabilecekler (ACİL)

WinneRGK

Yeni üye
13 Şub 2016
20
0
Merhaba , sitenizde bir sql açığı buldum şuan sitenin tüm bilgilerini görebiliyorum, üye şifreleri ve kullanıcı adları da buna dahil.
Açığın nerede olduğunu bilmek istiyorsanız lütfen 10$ ödeme yapınız.
Korkmanıza gerek yok, hiç bir şeye zarar vermedim :)

İyi günler.

-----------------

Arkadaşlar bunu çevirebilirmisiniz lütfen
 

mykoreis

Üye
5 Tem 2009
68
0
Googlenin damarını tutturursan çeviriyor. Çevirilmesini istediğin dil büyük ihtimal ingilizce ama bunu sen yine de yaz. İlaveten yandex çeviriylede sağlamasını yapabilirsin ve tiyolar vereyim
" üye şifreleri ve kullanıcı adları da buna dahil." buna dahil gibi şeyleri pek çeviremez
"vermedim" gibi değil de "verilmemiştir" gibi genel anlamlı cümleleri kullanırsan doğru çeviriye ulaşabilirsin iyelik eklerinden uzak durmaya bak
 

Nigella Umbreon

Katılımcı Üye
26 Nis 2016
640
0
Hi, I found a SQL vulnerable in your site and I see all the information, including user names and passwords.
If you want to know where is the vulnerable, please paid 10$.
Don't be scared, I didn't hurt anything. (Hurt tam olarak olmadı ama, idare eder.)
Have a good day.
------
 

SessizKalpler

Kıdemli Üye
17 Ocak 2016
4,911
22
.
Hello , you've found a SQL vulnerability on your site, now I can see all of the site information, member passwords and user names including.
If you want to know where is the deficit, please paid$ 10.
Don't be scared, I didn't hurt anything

Have a good day.

-----------------
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.