Crypter nasıl yapabilirim ?

atalayagiz

Üye
8 Ara 2019
137
10
Evet zor. Kimse de durup dururken hazır crypterı vermeyecek eline. Daha önce de dediğim gibi. Araştır araştır araştır. Bunların yanında kodlamayı öğrenmeyi ihmal etme. Ne kadar uğraşırsan uğraş kodlama bilmeden crypter yapamazsın.
 

symrx

Üye
11 Tem 2021
71
13
21
Cryptırla alakalı hiçbir yerde birşey bulamadım bulduklarım hep eski yeni 2021 cryptır nasıl yapılır anlatırsanız sevinirim.

FUD Crypter Nasıl Yapılır?​

Elinizde bulunan bir dosyayı antivirüsler tarafından tanınamaz hale getirmek istiyorsanız, bu işlem için kullanabileceğiniz birçok FUD Crypter yazılım bulunuyor. Özellikle kişisel kullanıcıların kendini geliştirmek amacıyla kullanabileceği CypherX’i kullanabilirler.

Daha profesyonel amaçlı bir FUD Crypter istiyorsanız ya kendinizin FUD Crypter tasarlamayı öğrenmesi yada ücretli olarak geliştirilen FUD Crypter yazılımlarından/yazılım paketlerinden herhangi birini satın almalısınız. Peki, FUD hale getirilen bir dosya ne kadar işe yarardır?

  • FUD hale getirilen dosyalar yalnızca çok kısa bir süreliğine antivirüslerden kaçmayı başaracaktır. Bu nedenle kısa süre içerisinde hazırlanıp kullanılması gerekir.
  • Her FUD hale getirilen dosyalar tüm antivirüs yazılımları tarafından yakalanmayacak diye bir kaide yok. İstisnai olarak da olsa bazı antivirüsler kolayca FUD dosyalardaki zararlı yazılımları tanımlayabilirler.
  • FUD olarak hazırlanan dosyaların hiç biri profesyonel konularda kullanılmaya uygun değildir.
 

X-Code

Uzman üye
19 Mar 2019
1,855
336
Localhost
Merhaba;

Yukarıda da bahsedildiği gibi programlamada kendinizi geliştirip öyle yapmanız gerekir. Crypter yapımı kolay değildir bu süreçte internette pekcok kaynaktan yararlanabilirsiniz. Size tavsiyem öncelikle bu işi gerçekten yapmak istiyormusunuz onu belirlemenizdir zira öğrenirim/yaparım dedikten sonra başlayıp bir süre sonra sıkılmanız muhtemel. Özellikle yabancı dilde paylaşılmış birsuru makale, video bulunmakta İnternette bunları araştırınız ayrıca Forumumuzda ki birkaç konuyu da ekliyorum bunları da inceleyebilirsiniz;




İyi Forumlar..
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.