DEEP WEP'e ufak bi uzantı ile istediğiniz browser'den giriş yapabilirsiniz

Hacer26

Yeni üye
10 Tem 2015
46
0
Eskişehir
Merhaba THT ailesi,
Genel olarak lafı uzatmayı sevmem ve işte deep wep'in onion sitelerine istediğiniz tarayıcıdan girebileceğiniz uzantı.

Girmek istediğiniz linkin sonuna .city uzantısını ekleyin ve derin internete hiç uğraş sarf etmeden ulaşın.

Örnek; ashfjfjfjfjg.onion.city

Daha açık nasıl anlatılır bilemedim :)

İşinize yarayacağından eminim çünkü şuan .city ile deep wep türk forumundayım.

Bilgiyi alıp kaçmayın.
Bi teşekkür etmeniz benim sizlerle yeni bilgiler paylaşmam için güzel bi neden olur.

İYİ FORUMLAR THT AİLESİ.
 

zztri

Yaşayan Forum Efsanesi
9 Tem 2015
10,053
390
Ankara
hepsini açmaz, ayrıca güvenli değil

Adam haklı, ama yine de her üfürükten web sitesi için onion network'ü açmaktan evladır..

Haa bu da ikinci yöntem, Tor Bundle kuracağınıza onion'ı kurarsınız, onu proxy olarak ayarlarsınız, bilgisayarınızdaki her şey tor network'ün içinden geçer.
 

Hacer26

Yeni üye
10 Tem 2015
46
0
Eskişehir
tor browser da zaten aynı görevi yapıyor artı olarak ip değiştiriyor

Sadece bilgi paylaşımı yaptım. Herkes tor browser kullanmak zorunda değil değilmi? Ve diyelim ki telefonun tor browseri desteklemiyor yada bilgisayarına indirmeyi beceremedin falan işte o anlarda işinize yarayacak bir bilgidir. Burda boş boş konuşup laf ebeliği yapmayın işinize yarayan bir bilgidir en azından millet gibi saçma sapan şeyleri paylaşıp link kısaltmasından para kazanmakla uğraşıp vaktinizi çalmıyorum. Rica ederim yani.
 

emreard

Kıdemli Üye
10 Şub 2015
3,316
1
Ankara
Dostum tor kullanılma nedeni güvenli. devamlı farklı ıp veriyor. Sen güvenliksiz dolaşıyorsun. Yani israilde AllahuEkber diye bağırmak gibi bişe yapıyorsun.
 

ProGroups

Üye
5 Tem 2014
195
0
Tor güvenlik açısından daha iyi hani dediğin yolla girersen hackerlar maddi açıdan sıkıntın olabilir.
 

Sicerty

Üye
6 Ağu 2015
153
0
Istanbul
Yararlı paylaşım yapmış, sizde gelip güvenli değil diyorsunuz bu biraz şunun gibi size silah veriyorlar siz savaşa girmek tehlikeli diyorsunuz adam size girin demiyor ki sadece yolunu gösteriyor.
 

furkan3120

Üye
23 Şub 2012
108
0
lan bu deep webin neresi zararlı amk 4.seviyeye kadar rahat rahat geziniyonuz ben şuana kadar hiç bir zararlı site görmedim tabi tedbirimi alarak girdim ondanda olabilir ama zararlı olan sitelere girmek için chaosvpn yi kurmanız ve sizin yetkili kişilerle iletişime geçmeniz lazım atıyorum sonu .LLL diye biten bir site ye girmek için o sitenin kurucusuyla iletişime geçmen lazım yani bir bağlantın olucak who am ı filmini izleyenlerde bilirler
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.