[DEV] TurkHackTeam CrossHair -V1-

rareg

Katılımcı Üye
22 Mar 2018
661
0
🆁
3. Parti program her zaman VAC Ban sebebidir. Şimdi yemez ama ilerde olan büyük VAC dalgalarında yeme şansınız çok yüksek. Saygılarımla.. İyi Forumlar.

Bu program oyuna etki etmiyor.Ekrana bir nokta konduruyor.Ekrana sakız yapıştırmak gibi düşün ama csgo için kullanmak çok gereksiz zaten oyun içi bir bug ile awp ye crosshair benzeri birşey koyabiliyorsunuz.
 

bazr09

Üye
3 Haz 2017
158
0
Bu program benzeri bir uygulama geliştirmek isteyenler için C# kaynak kodları paylaşayım; Mega.nz Link Tıkla virustotal koymadım kaynak kodu zaten kendiniz compile edin veya direk kodlara bakın. Merak edenler için paylaşayım dedim.
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.