[DevÇapkınlık] SM Yoluyla Kizlarin Telefon Numarasini Alma MIKAILAVCI Farkiyla :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

'GonzaLes

Stajyer Grafiker
17 Nis 2015
11,887
2
449
85
u bilmiyorum maalesef
Arkadaslar Simdi Bugun Kendi Cabalarimla Yaptigim Kizlarin Numara Alma Taktigini Soyleyecem Cok Isime Yaradi Ama Yakalandim Sonunda
Baslayalim
Simdi Arkadaslar Facebook Gruplarinda Kendi Profilinizde boyle bir yazi paylasin
Orn. Mustafa Ceceli nin numarasi hackteam tarafindan bulunmustur isteyen kisiler ozelden mesaj atsin erkekleri bosverin kizlara cevap verin watsap da pp deismeyi unutmsum 8. Kiz akilli cikti :D inanmdi Ve sizde kendi telefon numaranizi yazacaksiniz watsap profil kesunlikle degistirin :)
 

lostdinar

Uzman üye
24 Eki 2015
1,143
0
I was lost
Ne hale gelmis

Uyuyormu :D


Tam Noktadan vurdunuz :)




Uyuyor
Bebek-uyuyor-oMj.jpg
:D
 

amancan

Katılımcı Üye
18 Eki 2014
475
0
Bursa
aslında en iyisi misafir kızlarına yazmak mesela internet şifremi numara yapıyorum illa istiyolar şifre istemeyen kimse yoktur zaten telefonu soyluyosun kızda yazarsa <3 :)
 

fbdfsf

Katılımcı Üye
6 Tem 2013
662
0
İstanbul
Bence çok kasmamak lazım yoldan çocuğun birine cips kola al gitsin kıza abla annemi kaybettim arayabilirmiyim desin senin numaranı arasın bu kadar basit :DSA:
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.