Dislike butonu önerim.

-BRAVE-

Kıdemli Üye
8 Kas 2015
3,731
318
Türkiye
Merhabalar. Çok güzel bir öneride bulunmuşsunuz. Ancak facebook ve benzeri platformlar gibi aşırı sosyalleşmeye gerek olmayacağını düşünüyorum. Özel olarak beğenen insan zaten teşekkür butonuna basacaktır. Beğenmeyen insan konuyu kapatır ve forum teftişine devam eder. Beğenmeme butonunda ki amaç konu sahibinin hatalarını görmekse; butona tıklamadan hatalarını post atarak iletebilirsiniz. Böyle bir özelliğin gelmesiyle birlikte bir çok insan ''Disslikesi çok olursa, gözden düşer'' gibi çocukça hayallere kapılıp; butona abanırlar. :))
 

P4RS

Özel Üye
8 Ocak 2017
5,156
58
Ankara
Hmm suistimal edilebilecek bir buton. Nedeni de yazmak zorunlu olursa olabilir aslında boş geçmek olmazsa bir nebze tutabilir.
 

Onli

Yeni üye
3 Şub 2019
25
0
Selam canım babacanlarım 😉 öncelikle Kurban Bayramı Geldi çatı halen forumda eksikler mevcut tema aynı derece de 😞 üye mi çok yönetim mi çok nerden nereye gidiyoruz bu belirsiz tutarsız sistem şekli yenilik yerine daha mı geri gidiyor yoksa gerçekten ileriye dönük birşeyler vaadeden bir yol mu ??? Bence önceliğimiz bu olmalı babacanlarım sonrasın da buton da koyarlar zil de saygı ve sevgilerimle babacanlarım 😉👍
 

zarrokk

Üye
8 Haz 2019
75
0
İşiniz gücünüz yok mu? Hep birilerinin kalbini kırmak hep birilerinin eksiklerini belirtmek zorunda mısınız?Beğenmeme butonu yerine bir yardım etme butonu olsa daha iyi olmaz mı ? Karşıdaki kişinin bu konuda belli ki eksiği var sen ona yardım etmelisin o butona basıp.Bu beğenilmeden dolayı intihar edenler var kimsenin aklı bir değil.Hiç kimseden takdir görmeyen biri gelir burda beğenilmek için bir konu açar onda da beğenilmese onun düşeceği durum çok kötü olucaktır.O yüzden beğenmeme butonu yerine bu kardeşlerimize yardım edebileceğimiz bir yardım butonu olmalıdır.En azından onları o düştükleri sıkıntılardan uzaklaştırabiliriz.Beğenmeme zaten başlı başına kıskançlıktan geçmekte belki öyle düşünmeyenler vardır.Ama gerçekler vardır toplumun gerçekleri vardı.Mezarıma yine çekilme zamanı kolay gelsin.
 

ZacLoL

Yeni üye
15 Tem 2019
32
2
Forumdaki teşekkür butonu konuyu beğendiğimiz anlamına geliyor ama beğenmediğimiz konularda var bular için disllike butonu eklenebilir bence çok mantıklı diğer arkadaşlarda kendi görüşünü yazarsa iyi olur.

Böyle Bir Düşünce De Ne Bileyim. Sen Kötü Eleştirilere Görerek Kendini Geliştirebileceğine İnanırsın Bir Diğer Kişi Tavsiyelerle Kendini Geliştirir. Dislike Butonuna Gerek Yoktur. Konuyu Seversin Hoşuna Gider Teşekkür Butonuna Basarsın. Hoşuna Gitmezse O Kişinin Yaptığı Araştırmanın Eksiklerini Söyler Geçersin Yapacağın Tek Şey Bu. Senin Söylediğin Hiç Yorum Katmadan Beğenmediğini Belli Etmek Kusura Bakma Dostum Ama Yeri Gelir O Beğenmediğin Konuya İhtiyaç Duyarsın.
 

JOD

Yeni üye
7 Şub 2019
10
0
Forumdaki teşekkür butonu konuyu beğendiğimiz anlamına geliyor ama beğenmediğimiz konularda var bular için disllike butonu eklenebilir bence çok mantıklı diğer arkadaşlarda kendi görüşünü yazarsa iyi olur.

çok gereksiz bir düşünce ya adam eğlencesine herkese dislike atarsa konu sahiplerine yazık değil mi?
 

Rumexus

Kıdemli Üye
26 Ocak 2016
2,159
324
Düşünceniz güzel fakat genelde konuyu beğenen kişiler beğen butonuna basıyor beğenmezler ise zaten beğenmiyorlar bunun için beğenmeme butonuna ihtiyacımız olduğunu düşünmüyorum açıkçası. iyi forumlar.
 

ux13

Üye
30 Haz 2018
53
0
şimdi forumda okuma yazmayı öğrenip haçkır olcam diye gezinenler var ve bunlarla 20-21 yaşındaki insanlar bir tutulmamalı eğer dislike butonu gelirse THT linç grubu falanda gelir ama böyle bi özellik gelirse böyle dislike butonuna basınca neden beğenmediğimizi anlatmamızı sağlayan bir pop up açılırsa bu daha iyi olabilir
 

Brokropro110

Katılımcı Üye
11 Ağu 2018
408
2
Ben önermiyorum sebebi ise karşındaki insan o an olgunluk göstermeyip veya gösteremeyip kırılabilir ve ek olarak da disslike basıp geçenler olabilir böyle bir şey olursa konuyu paylaşan nerede hata yaptığını anlamayabilir üstelik keyfi basanlar da olabilir gereksiz yere kavga da çıkabilir gruplaşmalar olabilir.

Önermiyorum.
 

PROHACKTR41

Uzman üye
16 Mar 2017
1,916
2
Herkes kırılabilir vs diyor Sonuç olarak bir konu açıyorsunuz eleştiriye açık olmak lazım

Bende dahil kırılmak sevdiğin biri disslike atar
Bu sefer kırılır oda onun sorunu
 

PasTiEl

Katılımcı Üye
5 Haz 2015
327
0
Beğenmeyen beğenmediğini belirtmek için yorumdan eleştirmek yerine dislike' a basıp geçebilir. Bilgilendirme amaçlı bir konu açılmışsa, yardımsever kimse hatasını anlayamaz.Yardımlaşmanın ve aile ortamının ön planda olduğu bir grupta gereksiz kaçar disslike butonu.
 

cewl

Kıdemli Üye
3 Haz 2017
2,870
9
29
Merdekan
Qardas bence gelsin gozel olur ben 1 konu acyim 100 tabe tesekkur gelsin bu tesekur edenleri anladik amma konuyu beyenmeyen ne olsun ? Dislike etsin 😦😀
 

PALA

Özel Üye
26 Mar 2018
12,753
33
Merhaba, THT'nin yeni yapılanmaları, revizyonlarına göre forumda daha çok teknik bazlı konular göreceğiz. Haliyle konuları seven veya sevmeyen kesinlikle olacaktır ama zaafiyete yol açabilecek bir sistem, düşünce. Konularda beğenmediğiniz bir durumu post atarak belirtirseniz hem konu sahibine hem de size katkısı olur ama bunun yerine dislike butonu getirilirse tek kazanç dislike sayısının artması olacaktır. Bu da kazanç değil zarar olur.

Bunun haricinde forumda birbirini sevmeyen üyeler bu sistemi kötü amaçla kullanabilir. Dislike butonu yerine konudaki hatayı ve eksikleri post ile belirtirseniz dahi iyi olur işin özü, her iki taraf ve forum kazançlı olur.
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.