Doların 26 TL'yi geçmesi

sefilbilo23

Kıdemli Üye
3 Tem 2021
2,223
901
22
dolar 26'yı gecti düşünceniz ve hayaliniz varsa veya satın alacağınız ürün varsa ne gibi yan etkisi oldu ve bu böyle devam ederse sonumuz nolucak ?
 

SP

Kıdemli Üye
29 Eki 2018
2,717
593
Konu dolardan nato oyuna nasıl geldi arkadaşlar. Konudaki içeriğe uygun sohbet döndürür müsünüz?
Forum öncesi ve foruma kayıt olduğum süreden 1 yıl öncesine kadar gpu'su olmayan intel işlemcili bir emektar kullanıyordum. 1 yıl önce imkanlarımla apu sistem dizebildim. Şu anda birçok kişinin hayalleri ve umutları sayesinde hayata küsmediklerini düşünüyorum. Hayal kurun, güzel bir şey. Tabi her şeyi kadere bırakır gibi hayale de bırakmayın, çabalar sarf edin karşılığında. Tek problemi hemen gerçekleşmeyebilir. Şu anda rx 6600 ve r5 5500 siparişi verdim. İki ürüne de kdv'nin 18'den 20'ye çıkmasından başka zam gelmedi. Dolar arttı, vergiler zamlandı daha fiyatları değişmedi. Zam geleceğini düşünüyorum. Ne alırsak alalım her gün kârlı şekilde alıyoruz. O yüzden bir şeyi alabilecek durumdaysanız ve ihtiyacınız varsa vakit kaybetmeyin. Ayrıca belki 3 sene belki 10 sene sonra dünyada bazı gıda ve su problemleri yaşanacak. Bu yüzden önlemini alabiliyorsanız onu da unutmayın.
 

tamam ağa

Uzman üye
7 Haz 2023
1,533
876
Konu dolardan nato oyuna nasıl geldi arkadaşlar. Konudaki içeriğe uygun sohbet döndürür müsünüz?
Forum öncesi ve foruma kayıt olduğum süreden 1 yıl öncesine kadar gpu'su olmayan intel işlemcili bir emektar kullanıyordum. 1 yıl önce imkanlarımla apu sistem dizebildim. Şu anda rx 6600 ve r5 5500 siparişi verdim. İki ürüne de kdv'nin 18'den 20'ye çıkmasından başka zam gelmedi. Dolar arttı, vergiler zamlandı daha fiyatları değişmedi. Zam geleceğini düşünüyorum. Ne alırsak alalım her gün kârlı şekilde alıyoruz. O yüzden bir şeyi alabilecek durumdaysanız ve ihtiyacınız varsa vakit kaybetmeyin. Ayrıca belki 3 sene belki 10 sene sonra dünyada bazı gıda ve su problemleri yaşanacak. Bu yüzden önlemini alabiliyorsanız onu da unutmayın.
çoğu konu birbiriyle bağlantılı.
su ve gıda konusunda bende aynı görüşteyim bizim proleter lerin kafası derin konulara ilgisi yok onlara göre tüm dert yönetim+dolar+din+ilericilik/gericilik.
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.