Eve gelen esrarengiz aramalar YARDIM !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

emreboy

Yeni üye
14 Eyl 2010
6
0
arkadaşlar çok acil yardımınıza ihtiyacım var bugün telefonum çaldı ev telefonu ve bir adam gizli numaradan ses dinliyordu ses vermiyordu ben yoktum telefonda kız sesiyle çalışıyor galiba :diablo sonra o birkaç kez aradıktan sonra birisi aradı ve turk telekomdan oldugunu, o arayan kişiyi sinyalden takip ettiklerini ve onun için bizi aradıklarını o telefondaki kişiyi 10-15 dk. tutmamız gerektigini soyledi. bu arada bu arayanların hepsi gizli numara.. sonra yine aradı ve konustu 19 yasında fln filan işte annem 5 dk tuttu ve kapattı çaktık mevzuyu artık direk 155 polis aradık ve turk telekomu aramamız gerektigini soylediler. Biz de turk telekomu arayıp sorduk oyle bir uygulamalarının olmadıgını ogrendik ve bizim hatlarımız digitaldir ve hack soz konusu deildir dediler. cumhuriyet bassavcılıgına dilekce verin dediler sizce ne yapalım neden aradılar ne olur faturaya yansır mı polis ve turk telekomu aradıktan sonra bizi aramadılar ev telefonumuz mu dinleniyor acaba yardım lütfen :confused::confused::confused::confused:
 

Darkness DeviL

Yaşayan Forum Efsanesi
8 Ağu 2009
11,543
13
Turan 🇹🇷
Bana konu Biraz hayal ürünü geldi.söylediklerimi yanlış anlama ama.hıc bır polis böyle bir olay karşısında türktelekomu arayın demez.sizi aramış olmaları faturanıza yansımaz sonuçta onlar sizi arıyor.
 

emreboy

Yeni üye
14 Eyl 2010
6
0
kardesm yanlıs anlama diosn da yardım bekliyoruz burda sen inanmadım diyorsun sen 155 polisi arayıp sor bakalım ne diyecekler :inv
 

korkar

Üye
23 Kas 2008
65
0
uzun zaman önce cybervoipo die bir program kullanıyordum gizli nodan arıyordu bazende +100000 olarak arıyordu tabi nette ararsan bulursun; bazı programlar var sesini inceltip kalın edebilirsin çaktın mevzuyu umarum düşüncelerime göre senin bir arkadaşın veya senden nefret eden bir şahıs olablir. Tbai mitte çalışmıyorsan :)
 
22 Ara 2010
164
0
Bazı kontor dolandırıcıların yapmış oldugu bir kekleme bu sanırsam.

Gizli numara olarak gözüküp.karşı ödemeli olarak arayabiliyorlar.

Sizide hatta tutmaya çalıştıgına göre para kazanmaya çalışıyorlar,konuşma süresince

Sinyal filan diyerek sizi şasırtıp korkutmya ve inandırıcı olmaya çalışıyorlardır büyük ihtimalle.

konuşma süresi devam etseydi sizden herhangi bir temel bilgilerinizi isteyip farklı yollardan sizi kekleyebilirlerdi.

kapatarak iyi yapmışssınız.

aramalar devam ederse şikayetinizi savcılığa bildirin bence.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.