Facebook Anlıkçı Botu

13 Nis 2014
92
0
arkadaşlar başlıktada gördüğünüz gibi facebookta yeni bir bot çıkmış siz aktif olmasanız bile yakına aldıgınız kişilerin durumlarını beğeniyor bu bottan bizede lazım varmı elınde mevcut olan ??
 

stallking46

Kıdemli Üye
4 Haz 2015
3,480
1
O bir Fakır.
kardeşim anasayfa değilde sen facede olmasan bile durum beğenme yokmu ?

Dostum herkez botviet.net kullanıyor ama ben önermem 15 dk begenip faceden atıyor ikide bir kim uğraşıcak onunla benim verdiğim ne görürse beğenir produn onuna ?sk=h_chr ekliyorum en yenileri begeniyor bir dene botu at bırak biglisayarı kapat 5 dk sonra acene gir hareketler dökümüne bir bak bakalım.
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.