FACEBOOK ÇALMA! (Kesin Sonuç Vermiyor.)

zentor

Yeni üye
13 Ocak 2018
28
0
İstanbul
  • Messenger'a Giriyoruz.
  • Hedefimizin Profiline Tıklayarak Mail'i Öğreniyoruz.

nO5kG0.png


Bildiğiniz üzere kullanmakta oldugunz mail adresine 1 yıl boyunca girmeyince bloklanıyor bu sayede o maile ait yeni bir tane mail kuruyoruz şifremi unuttum diyip kurmuş oldugunuz maile şifre sıfırlama kodu istıyorz girip şifreyi değiştiriyoruz..

İyi Forumlar.
 

bs12

Üye
5 Haz 2016
119
0
Madagaskar
Bunu kaç sene önce kulanıyordum way beee

Bu sadece hotmail için geçerlidir :d
 
Moderatör tarafında düzenlendi:

'Unnamed

Uzman üye
15 Mar 2017
1,408
6
Bu yöntemle hedefinizdeki kişinin facebook hesabını çalma ihtimaliniz, o kişinin hotmail hesabıyla facebooku kullanmasına ve de hotmail hesabını yukarıda da değinildiği üzere en az 1 yıl kullanmamasına göre değişir.
Başlık için teşekkür ederim
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.