Facebook Gırıs sorunu

efeaskar

Üye
5 Ocak 2013
148
0
Antakya
Arkadaşlar son 6 saat içerisinde facebooka erişemiyorum çok agır ve çok donuyor çok ağır ilerledigi için birşey yapamıyorum modemde sorun yok googleyede herşeyede giriyor bir tek facebookta böyle ne yapabilirim yardımcı olursanız sevinirim teşekkür ederim .
 
Moderatör tarafında düzenlendi:

efeaskar

Üye
5 Ocak 2013
148
0
Antakya
dostum yukarıda dediklerimi google'dan araştır hepsini adım adım uygula. Büyük ihtimal bilmediğin programları yüklerken browser virüsü yemişsindir. Direk format at diye saçma bir cevap vermek istemedim o yüzden yapacaklarının uzun yoldan ama öğrenebileceğin ve en garanti yoldan hepsini yazdım sana. Regedit'ten browserlara bulasan virüslerin isimleri farklı olur. Atıyorum ask.com diye bir dosya vardır software'ların ya da browser bölümlerinin içerisinde onları temizleyeceksin. Bak üst bölümdeki yazımı iyice ve dikkatli bir şekilde takip ederek yap. Araştırarak ve kendin birşeyler yaparak öğrenirsen sonuca yakın bir zamanda ulaşırsın. Ben o aşamaları ilk yaparken browserıma virüs bulaşmıştı 4 saatte falan anca temizledim hepsini o zamanlar bilmediğim saçma programlar yükledim mağlum kaptık tabi virüsü:) neyse dostum sen işlerini yapmaya devam et takıldığın bir husus olursa araştırmanda özelden mesaj atarsın hadi kolay gelsin.

çok teşekkür ediyorum mutlaka deniyecem ellerinize agzınıza saglık
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.