Facebook Sayfa ele geçirmek için sm yöntemi

Binefs

Uzman üye
13 Tem 2012
1,769
0
Suriyeli Urfa Göçmeni.
Merhabalar. Sosyal Mühendislik insanları aldatma sanatı sayıldığı için en etkili yöntemlerden birisini sizlerle paylaşıyorum. Kendim birebir uyguladım ve karşı taraftaki insanın uyanıklığına göre işe yarıyor. %80 garanti verebilirim. Bu yöntemin çalışması için öncelikle sayfa sahibinin bir ortağı olmalı. Öncelikli tercihimiz genelde sohbet ağırlıklı siteler oluyor. Çünkü onlar çok ortaklı ve geceleri yatacağı ya da yoklama alacağı zaman " Kimler burada ? Ekle " gibi saçma sapan şeyler yazarlar. Oradan kişilerin kimler olduğunu tespit etmelisiniz.

Tespiti yaptıktan sonra erkek veyahut bayan olan admini aradaş listemizden ekliyoruz. Tabi ayrı bir hesap açmanızı belirtmeme gerek yok heralde. Gerekli gizlilik ayarlarını yapıp fake hesabımızı açtıktan sonra onu ekliyoruz. Sonrasında kabul ediyor ve biraz zaman geçiyor 1-2 gün ardından onun online olduğu vakitte adımızı soyadımızı, iş bilgilerimizi kısaca profil bilgilerimizi ve son 5-6 paylaşımını aynı yapıyoruz ardından profil resminide aynı yaptıktan sonra ;

" Süleyman (örneğin) beni neden yönetimden attınız ? " yazıyoruz cevap illaki yapmadık tarzı bişey olacaktır hayır bende görünmüyor istersen bak diyoruz sonra illaki kontrol edecek ve orada sizin adınız ile aynı görecek hemen detaylara girecektir siz o ara bastırırsanız nedenini söyle bi ? falan şeklinde illaki tekrar eklemeye çalışacaktır. Ekleyecektirde genelde pek uğraşmazlar 2 ad çıkmazda zaten 1 tanesi yönetici olduğu için Bu sayede ben onlarca pkk sayfası aldım tabi içlerinde kürtçe konuşanlarda oldu da siz nasıl yaparsınız bilmem. Çoğu Sm yöntemlerinden daha etkili ve daha başarılı bir çözüm. Denemenizde fayda var bence. Kendi yöntemlerimdendir.

Selametle.
 

Reflection

Özel Üye
10 Tem 2012
2,866
45
Güzel paylaşım,teşekkürler.Bunun aynısını yaptım ben,ama farklı bir amaçla arkadaşın birine.Arkadaş ne kadar uyanık olsada kandı :) .Denemeye değer arkadaşlar
 

Patch45

Yeni üye
21 Eki 2012
19
0
Dostum bu işe yaramaz artık çünkü " İçerik Yöneticisi" kavramı var adam İçerik yöneticisi yaparsa sayfayı çalamazsınız :)
 

trkhcktm21

Yeni üye
24 Tem 2012
12
0
paylaşımlarınız için teşekkürler ama benim facemi biri habire şifresini kırıyor bıktım yeni face açmaktan ben o kişinn sayfasını nasıl silebilirm yardım lütfen adamı buldum..
 

lionisot

Yeni üye
26 Şub 2008
2
0
Beyler sağlam paylaşımmış.
İşe yaradı gerçekten. Yaramaz diye başladım uğraşmaya da yanılttı.

Sağolasın kardas.
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.