Fake Mail hata

whitepoet

Yeni üye
14 Mar 2009
4
0
Arkadaşlar bu fake mailde ben ne hatası yapıyorum ne ettiysem denemelik yazdığım hiç bir şifre gelmedi.
siteden çalışıyor yorumları olan scriptlerden biri bu.

Oturum Aç
 

ShaaDooM

Uzman üye
14 Şub 2012
1,944
2
İstanbul
Blog yazarlığının 10 temel ilkesi

Kişisel bloglar sayesinde milyonlara ulaşmanız mümkün. Bunun için sizin blogunuzun diğerleri arasından sıyrılması gerekir. Popüler ve başarılı bir blog yazarı olmanın 10 temel ilkesi...
internet_blog_glr.jpg


Günümüzde blog yazarlığı oldukça popüler bir iş. Neredeyse artık herkes blogger. Peki, binlerce blog arasından sıyrılıp tanınmak ve milyonlarca kşi tarafından takip edilen bir blog yazarı olmak mümkün mü?

Fırat Demirel, bu soruya "Mümkün" yanıtını vererek başarılı bir blog yazarı olmanın yollarını şöyle anlatıyor...

Blog yazmak konusunda bence ilk akılda tutulması gereken şey istikrar. Düzenli bir blog yazarı süreç içinde kendini ve blogunu geliştirecek, geliştirmek zorunda hissedecektir. Tabii bazı noktalara dikkat etmek bloglardan alınacak verimi artırabilir.

Bunların bir kısmını Dan Taylor'ın yazısında bulabilirsiniz. Ben de bunları aktarıp üzerine bir kaç ekleme yapmak ve sizlerden de fikir almak istiyorum.
1. Kendinizi anlatın: Dan Taylor'ın ilk dikkat çektiği detay kim olduğunuzu ve ne iş yaptığınızı anlatmanız. Kişisel bir blog tutuyorsanız sosyal ağ profilleriniz bu işi görebilir ama kısaca kendinizi tanıtmanızda fayda var.

İş veya şirket bloglarında ise bu açıklama daha kapsamlı ama fazla uzun olmamalı. Girişimcilerin "hakkımızda" sayfasında kendilerini tanıtması da dikkate alınması gereken bir detay olmalı.
2. Abonelik: Eğer blogunuzun arayüzü yeterince iyiyse blogunuzun en sıkı takipçileri doğrudan gelen ziyaretçiler olabilir. Ancak yine de RSS takipçilerinizle boy ölçüşemeyebilirler. Her ne kadar yazılarımızın kolayca kopyalanmasını sağlasa da, Webrazzi'nin RSS'inde yazılarımızın tamamını paylaşıyoruz ve RSS takipçilerimize önem veriyoruz.

RSS aboneliğinin yanına e-posta aboneliğini de eklemek lazım ancak e-posta üzerinde içerik okuma oranı için kefil olamam. Hele ki ürettiğiniz içerik sayısı fazlaysa blogunuza e-posta abonesi olmak isteyen kişi sayısı azalacaktır. Bunun yerine kullanıcılarınızı sosyal ağ hesaplarınıza yönlendirebilirsiniz.
3. Sosyal paylaşım: Günümüz internet dünyasında kullanıcılar arası etkileşimi blogunuzun dışına taşıracak sosyal ağlar var. Bunun en güçlü örneği de Twitter.

Sosyal ağları blogunuz için aktif olarak kullanmanız size beklemediğiniz şekilde katkı sağlayabilir. Tabii sosyal ağlarda gelecek tepkilere de açık olmanız gerekiyor. Çeşitli paylaşım seçenekleriyle kullanıcılarınızın işini kolaylaştırmayı da unutmayın.
4. Popüler içerikler: Güncel bir blogun popüler içeriklerinin en çok göz önünde olması da önemli. En çok yorumlanan yazıların da okuyucuya ayrı bir alanda sunulması gerektiğini söyleyen Dan Taylor, iyi yorumculardan blogunuza yazı yazmasını isteyebileceğinizi de söylüyor.
5. Arşiv: Avusturyalı yazarın dikkat çektiği, benim ise çok ilgi çekici bulmadığım ama olması gerektiğine inandığım nokta arşiv bölümü. Kategori bazlı sıralama ile okuyucuların daha kolay arama yapabileceğini savunuyor Taylor ve son olarak blogunuzun ücretsiz olması gerektiğine dikkat çekiyor. Üstelik bülten abonelerinize bazı özel ücretsiz içerikler de sunmanızı öneriyor. Bu noktada kişisel blogcuların en iyi yazılarını ayrı bir sayfada göstermesini ve e-posta abonelerine özel gönderimler yapmasını önerebilirim.
6. Özgün içerik: Blogunuzun internet deryasında kalıcı olmasını istiyorsanız özgün içeriğe önem verin. Kopya içeriklerden oluşan blog ve forumların daimi ziyaretçisi sıfıra yakındır. Genel haberi açıklasanız dahi kendi kelimelerinizi seçin. Sanırım bu detayı fazla açıklamaya gerek yok, bilinen ama pek önemsenmeyen bir gerçekten bahsediyorum.
7. Reklamlar: Okuyucularınız blogunuzda olduğu sürece misafirinizdir ve kimse rahatsız edici bir ortamda fazla kalmak istemez. Eğer blogunuzda reklam yayınlıyorsanız olmadık yerlere reklam koymayın. Biz çizginiz olsun ve bunu koruyun. Tasarımınızı bozacak tekliflerden kaçının.
8. Kalıcılık: Yazılarınızda bir haber akışı kadar ömrü olan yazılardan kaçınmaya çalışın. Saman alevi gibi parlayıp herkesin ilgisini çekecek yazılar yerine, hedefine ulaşan ve kullanıcıları geri döndürecek yazılar üretin.
9. Basit ve kısa anlatım: Yazılarınızı her ne kadar anlayışı yüksek kişiler okusa da beyni fazla yormayan cümleler kurmaya çalışın. Kısa cümleler kurmak konusunda kendinizi geliştirin ve yazıyı gerek olmayan detaylara girmeden tamamlayın.
10. Arama: Kullanıcılarınızın blogunuzda arama yapmasını kolaylaştırın. Eğer Techcrunch'ın yeni tasarımında arama yaptıysanız ne demek istediğimi daha rahat anlayabilirsiniz. Eğer biri blogunuzda bir şey arıyorsa, ona en kolay yolu gösterin.

Bonus: Nabzı tutun. Bu henüz standart eklentilerin yanıt veremediği bir durum olsa da, okuyucularınızı anlık veya saatlik popüler içeriklerden haberdar edebilirsiniz. Bu okuyucularınızın blogunuza uğraması için bir sebep teşkil eder ama kişisel blogcuların buna ihtiyaç duyacak yoğunlukta olmadığını da kabul ediyorum.
 

sheytancocuq

Katılımcı Üye
12 Ağu 2012
262
0
istanbul
Face'de Fake Hesapım varsa buraya bak.!

Bir Kişinin Adına Oluşturulan Facebook Profili İle

Kişinin arkadaşları kandırılmış ise,
Bu hesap üzerinden birtakım şirket ve kurumlar ile ticari ilişkiye girilmiş ve zarara uğratılmış ise,
Bu durumda Türk Ceza kanununun Bilişim Sistemleri Kullanılarak dolandırıcılık suçu oluşacaktır. Bu suçun cezası üç yıldan yedi yıla kadar hapistir.

Bir Kişinin Adına Oluşturulan Facebook Profili İle

Kişinin onurunu, saygınlığını yitirmesine neden olacak resimler,
Yine hakaret içeren yorumlar yer aldığı takdirde Türk Ceza Kanunu’nun 125/1 maddesi gereğince , bir kimseye veya kuruma onur, şeref ve saygınlığını bozacak şekilde saldırıda bulunulduğu için üç aydan iki yıla kadar hapis veya adli para cezasına hükmedilecektir.
Bir Kişi Adına Oluşturlan Sahte Facebook Profilinde Hakaret Suçu Oluşmasa Dahi

Oluşturulan sayfa kişinin izni ve bilgisi dışında oluşturulduğundan
Oluşturulan Facebook sayfasında kişinin özel bilgilerine yer verildiğinden,
Kişi ünlü bir kişi ise, onun kontrolü olmaksızın sayfa içerisinde yanlış bilgi ve yorumlar yer alabileceğinden,
Her zaman bu facebook sayfasının kaldırılması için mahkemeden bir karar alınabilir. 5651 Sayılı Kanun gereğince (İnternet Kanunu) içerik sağlayıcına bu konuda başvuru yapılarak, kanuna aykırı içeriğin kaldırılması talep edilebilir. Yapılan başvuruya rağmen kanuna aykırı içerik kaldırılmadığı takdirde, içerik sağlayıcısına karşı maddi , manevi tazminat davası açılabilir.

Eğer Oluşturulan Sahte Facebook Profili, Ölmüş Bir Kişinin Adına İse

Bu sayfayı hazırlayan kişiler, Türk Ceza kanununun 130/1 maddesinde yeralan , bir kimsenin öldükten sonra hatırasına hakaret eden kişi 3 aydan 2 yıla kadar hapis ve adli para cezası alacaktır.
Adına Sahte Facebook Hesabı Açılan Kişi Hakkında

İftira,
Hukuka aykırı yalan haberler yer aldığı durumlarda,
Kendisine iftira atılan veya yalan haber yüklenen kişi aleyhinde , kovuşturma başlatılması , idari yaptırım uygulanması halinde , yalan haber yapan ya da iftirada bulunan kişi için Türk Ceza Kanununun 267/1 maddesi gereği bir yıldan dört yıla kadar hapis cezası verilebilir.




NOT ALINTIDIR../
 

fenerlimemo

Uzman üye
23 Tem 2008
1,011
0
istanbul
facebook hesabınızı kaptırmayın !!!

1) Backdoor

Backdoor üzerinde fazla durmak istemiyorum. Bunun sebebi backdoor yeseniz bile facenizi hacklenemez hale getireceğimizden. Ama yinede 1-2 şey anlatıyım. Sağlam bir antivirüs ve firewall işe yarar. Başlangıçta çalışan programlara bakmanız şimdilik yeterli.

2) Keylogger

Keyloggeri backdoordan ayrı tutmak istedim. Keylogger çok sık kullanılan bir yöntemdir. Klavyede bastığınız tuşları kaydeder.Mail adresine veya ftp adresine belirli aralıklarla gönderilir.Korunma yolu çok basittir.
1 numaralı keylogger düşmanı:keyscrambler anlatıyım hemen; keyscrambler,klavyede bastığınız tuşları rastgele bir tuşa basmış gibi gösterir. Örneğin 123456 yazdım keyscrambler bunu 59845 olarak gösterdi. Böylece keylogger olsa bile bi işe yaramayacak.

3) Fake

Çoğu lamer bunu kullanır.Facebook görünümüyle aynı olduğu için çoğu kişi anlamaz. Size bir site atarlar veya profillerinde şu sayfayı şikayet edin derler. Girdiğiniz sayfada şikayet et'e tıkladığınızda mail ve şifre ister.Hiçbişeyden haberi olmayan kullanıcılar şifreyi girdikleri takdirde mail adresi ve şifresi ya mail adresine gider ya da siteye kaydolur. Korunmak için şifreyi değiştirmeniz yeter.

4) ClickJacking

Aslında facebook açısından pek riskli değil ama girdiğiniz sitelerde tıkladığınızda bir sayfayı haberiniz olmadan beğenebilirsiniz. Korunmak için firefoxda no-script uygulaması işe yarar.

Şimdiye kadar anlattıklarım bilgisayar üzerinden alacabileceğiniz önlemler.Şimdi ise facebookta alabilecekleriniz...


5) E-mail

Tabiki çok önemli E-mail adresinizi hackleseler dahi hesabınıza giremeyecekler gerçi bunu birazdan anlatıcam şimdi öncelikle e-mail şifreniz çok güçlü olmalı. Örneğin: 5Ds.Lps9-DjfuwD5 evet biraz zor akılda kalır. Ama bunu hatırlamak için bilgisayarsa txt dosyası açıpta kaydetmeyin.Remote Administration Tools dediğimiz olayla dosyasınızı çalabilirler. Şifremizden sonra önemli olan nokta gizli sorumuz.Gizli sorunuz her zaman alakasız birşey olsun. En sevdiğin hayvanın adı ne? 5asd87 gibi saçma birşey yapın.Kimse bulamaz.Bunun dışında mail adresinize girerken mutlaka keyscrambler açık olmalı.Gmail veya hotmailde telefon koruması vardı.Onu yaparsanız çok iyi olur,şuan hatırlamıyorum.

6) Facebook şifreniz

Yine facebook şifrenizi güçlü tutmalısınız.Facebook girerken mutlaka şifreyi keyscrambler ile yazmalısınız.Beni hatırla işaretli olmamalı.Bunun sebebi aşşağıdaki maddede

7) Https/Stealer

Https genelde bankaların kullandığı 128 bitlik şifreleme sistemi.256da olabilir veri akışınızı şifreler ve stealer ile şifrenizi almaya çalışanlar hüsrana uğrar :p Şimdi stealer yememek için yapmamız gerekenler;

* Https kullanarak facebook a bağlanın
* Tarayıcınız güncel olsun.Şu anda en iyi stealer firefox 4 şifrelerini alabiliyor mesela.
* Facebookda şifrenimi hatırla kısmını işaretlemeyin,her zaman şifrenizi keyscrambler açık olduğunda yazın.

8) Giriş Bildirimleri

E-posta ve kısa mesaj etkin olucak. Bu 2si yeterli. Kısa mesaj olmayanlar alttaki maddeyi beklesinler.

9) Giriş onayları

Bu olay sizin bilgisayarınızdan başkası girdiğinde telefon numaranıza ve mail adresinize bildirim bırakır. Telefonunuza bir kod gelir. Eğer sizden başkası hesabınıza girdiyse o kodu yazmadan hesabınıza ulaşamaz. Yani şifrenizi bilse bile telefonunuza gelen kodu yazmadan hesabınıza girip hackleyemez.

10) Uygulamalar


* apps.facebook.com yani uygulama gördüğünüz linklere tıklamayın.
* Kullandığınız uygulamada karşınıza yükleme ekranı çıkarsa asla çalıştırmayın.Genelde sorgulu java downloader kullanılır. Malum lamerler sorgusuz bulamaz Bu şu demek:Trojanları bir yükleme ekranı olarak gösterirler sizde gerekli bi dosya sanıp çalıştır dersiniz,trojan bilgisayarınıza bulaşmış olur.

makalede uyulması durumunda hacklenmenizin imkanı yoktur demiyorum,her an dikkatli olup yöntemleri bilmeniz dahilinde çok çok zordur sadece umarım hacklenmezsiniz...
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.