Fake'yi Linke çevirme. Hadi ama çok lazım 2 dakıkanı ayır

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

AcemiiHack3r

Katılımcı Üye
5 Kas 2011
492
0
Beyler, Ben facebook fake'yi yapıyorum kodlar falan hepsi tamam. Ama açınca işte c/users.... öyle oluyor. Onu lınk' e cevirmem lazım bedava sitem den denedım ama olmadı. Sadece görüntü olarak oldu e-posta sifre yazınca gelmedi. Diğer bircok sitede de denedım ama olmadı. Arkadaslar cok lazım öyle böyle değil. Bir ksı cıkıpta anlatamaz mı ya :diablo

Lütfen Fake'yi nasıl Link' e cevireblecegmı yazın. Cok lazım ölüm kalım meselesi diyebilirim. :confused:
 

selimes

Yeni üye
18 Eki 2010
10
0
Denediğin Sitelerin SMTP (Mail Gönderme Aracı) Genelde Bedava Hostinglerde Kullanıma Kapatılmıştır. ücretli bir hosting alarak Fake Facebooku Kurbana Yedirmek için Hazır Hale Getirebilirsin.
 

Mrt Krblt

Uzman üye
7 Şub 2011
1,685
0
local şebeke
fakeyi linke çevirme dediginiz olay bir host arayıcılıyla paylaşıma açmaktır,lin haline getirme yani, fakenize girilen ıd ve şifrelerin gelmesi için normalde yarrlı olan ama biz hackerların başka emellerde kullandıgı frommail dedigimz yönlendirme adresini kullanmanız gerekiyor, önce frommailden üyelik alın, daha sonra istediginiz sayfanın üzrerine ters tıklayıp kaynak kodlarını göster deyip kodları not belgesine alın ve html olarak kaydedin, bu ksımda açtıgınızda c/documan/belgelerim vs.. gibi görünür pc adres çubugu şeklinde, sonra frommailin host bölünden alacagınız kodu fakede en alta yada nereye isterseniz front şeklinde yapıştırıyosunuz,sonrada bedava sitelerden tr.gg olabilir, com.nu olabilir yada çeşitli uzantılardaki hostlar olabilir upload ediyorsunuz bu anlattıklarımı eksiksiz yapma durumunuzda girilen ıd ve şifrenin gelmememsinin imkanı yok , öncelikle frommail ögrenin forumumuzda mevcut konular arama bölümünden bakabilirsiniz, kolay gelsin..
 

qhostrider74

Yeni üye
24 Nis 2010
5
0
bende tr.gg den bedava adres actım aynen denenleri yaptım ama e-postaya ıd ve şifre gelmiyor..blogcu dan blog da actım yine olmuyor yine olmuyor..
adminler veya hack olayından anlayanlar nedenini söyleyebilr mi?? nasıl yapıcaz ??
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.