Format öncesi dosya yedekleme

TheGameOweR

Kıdemli Üye
16 May 2013
2,730
0
C://Samsun
Beyler 50 gb yedeklemem dosyam var , ne yazik ki 50 gb kapasiteli bi flash bellek veya hardiskim yok,size şöyle bir şey soracagım,bilgisayarımda 297 gb kapasiteli bi disk var (C: ),bir tane daha disk açsam (D: ) bu 50 gb lık dosyayıda d ye atsam,sonrada (C: ) diskine format atsam (D: ) diskindeki klasör silinirmi? Yapabilirmiyim?
 

emreard

Kıdemli Üye
10 Şub 2015
3,316
1
Ankara
İçindeki HDD 1 tane olduğundan dolayı silinir ama. Format atarken biçimlendir ya da diski sil demezsen dosyalarıda hdd ye dosya halinde atarsan silinmez. (o zaman windows old diye bir şey oluyor.)Yani silnmesini istemiyorsan kopyalamak istediğin şeyleri hdd ne kes yapıştır yap. Ve unutma sakın format esnasında hdd yi kesinlikle silme ve biçimlendirme.Aksi taktirde gider. (Biçimlşendir me ve silme şıkları disk seçenekleri arasında var format ta )
 

emreard

Kıdemli Üye
10 Şub 2015
3,316
1
Ankara
Ama illede riske girmek istemiyorsan ve 50 gb ise yedeğin mega upload da bir hesap aç. o da sana bedava 50 gb alan verir ama uploadın baya uzun sürer free olduğu için. Ayrıca ilk dediğim yöntemi kendim denedim.
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.