Forum Kurma Hk.

deadlyspiral

Katılımcı Üye
31 Ocak 2013
618
0
Merhaba arkadaşlar ben forum kurucam ama bi dominon ve alan adı aldıktan sonra siteyi nasıl foruma dönüştüricem bilmiyorum bununla ilgili bir video varmı ACİLLL GEREKLİ....
 
Moderatör tarafında düzenlendi:

TR1OUR

Yeni üye
1 Kas 2013
25
0
ANKARA
Arkadaşım alacağın site tamamen sende olunca bir profesyonele başvur. Acemi değilsen yaparsın. Ama acemiysen eğer site boşuna gitmesin. İnternette birsürü ücretsiz host veren siteler var. Forum scriptleri var 1 tane kur ondan dene. Eğer bu dediklerimi yapmışsan internette birsürü site var gayet uygun fiyata hazır web site satıyorlar. Ama sen bu konuya meraklıysan kendin yap. Benim bildiğim bir video vs. yok. Ama bildiğim programlar var.

Ben amatör olduğum için en basiti bence FileZilla adlı program. İnternetten araştırıp rahat bir şekilde ve güvenle kullanırsın. Ama senin siten için uygunmu bilmiyorum.

Bu arada siten hayırlı olsun
 
Son düzenleme:
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.