Ftpden Dosya İndirme

noppo123

Katılımcı Üye
14 Eki 2012
434
0
Ankara
Arkadaslar bu ftp direk dosya indirilme var ya bunu ben kendi pcde nasıl yaparım yani kendi ftp yapıp direk link vermek icin. teşekkürler.
 

xelarmenbyhacked

Uzman üye
5 Ocak 2013
1,558
3
dosyanın üzerine sağ klik yap sonra indir de
uz00u.png

olmazsa bilgisarıma gir yukarıya ftp://site adın.com,tk vb
bilgilerini gir orda girer :D
 

By-Kararuh®

Uzman üye
30 Tem 2012
1,987
2
Hayır anladığım kadarıyla arkadaş kendi sitesine virüsü atıcak o linki başkası açtığında direk inmeye başlayacak . Dostum ilk önce o indirmeye uygun bir hosting bulmalısın . Mesela 000hosting exe'yi direk indirmiyor . Yani eskiden öyleydi şimdi öyle mi bilmiyorum . Reklam gibi olmasında hostinger web tr var o direk indirtiyor exeyi bir dene istersen :)
 

noppo123

Katılımcı Üye
14 Eki 2012
434
0
Ankara
kardes bende site felan yok ben benim pcden ftp yapmak istiom yani benim pcdeki dosyayı ornek sana atıcam sen direk indircen ftpden ceker gibi paylasım gibi düsün link hali normal upluad siteleri up uzun link veriyor benim amacım bnm pcde bi dosyayı ftp gibi yapıp linki direk attıgımda incek sekilde
 

'Marksman

Kadim Üye
8 Ocak 2013
5,400
2
hocam dedigim gibi https://filezilla-project.org/download.php?type=server sunu indirin kurun googla arayin filezilla server ayarlari diye ftp niz olusmus olur yinede kisaca anlatiyim programi çalistirin yukardan users e tiklayin yeni kullanici olusturun shared den dosya yetkisi verin fakat bence sadece read yetkisi verin makinaniza zararli dosyalar yapmasinlar :) FTP yetkin su sekilde olur ftp://kullaniciadi:sifre:ipadresi seklinde olucaktir :)
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.