Genel Grafik Çalışmalarım ~Error~

serverus52

Yeni üye
2 Mar 2012
34
0
Ordu
Meraba arkadaşlar bu foruma uzun süredir üyeyim ve yeni üyelik açmak istemedim oyüzden bu serverus eski nickim le olan kayıdımdan giriyorum yeni nickim Error
Neyse bu konuda yaptığım ve yapıcağım çalışmalarımı paylaşacağım inşallah beğenirsiniz...
Çalışma İsteyen Arkadaşlar Benimle İletişime Geçebilir

Ve Çalışmalarım:

1-Allame
ky61f.jpg

2-Aziz Yıldırım Çizim'de Bana Aittir...
ky62y.jpg

3-Beta
ky640.jpg

4-Error Graphic Sayfam İçin Kapak Fotoğrafı
ky659.jpg

5-Radamel Falcao
ky66r.jpg

6-Galatasaray
ky68c.jpg

7-Hüseyin Taşdemir Facebook Kapak Fotoğrafı
ky699.jpg

8-Webo Color Effect
ky6cu.jpg

9-Stoch
ky6dw.jpg

10-Tupac
ky6g4.jpg

Bunlar Bazı Çalışmalarım Zamanla Yeni Çalışmalarımıda Yayinlicam Burada... Yorumlarınız Önemlidir İstek Çalışma Yapıyorum İstek İsteyen Arkadaşlar Yorum veya Mesaj Atabilir.
 
Son düzenleme:

serox21

Uzman üye
24 Eyl 2012
1,534
0
Toprak'tan
facebook sayfasının reklamını yapmanın alemi yok burada kuralları hiç okumadıgında kesin zaten :) iletişim adresi vermek kendi sayfanın vb reklam yapmak baslıca yasaktır zaten... ayrıca tasarımlarda forumdaki kullanıcı adın neyse tasarımdaki imzanda o olmalı bu 1 tht ibaresi olmayan çalışmalarda kişisel çalışmalar bölümünde paylaşılmalı buda 2... ve son olarak konuyla ilgili hataların giderilmesi için ihbar ediyorum...(serox21)
 

OzgurBasar

Katılımcı Üye
13 Ağu 2012
674
0
34
MegolamanIst
Ellerinize sağlık;

* İletişim adreslerinizi paylaşmak reklam etmek kurallar gereği yasaktır.
* Ne kadar eski olursanız olun, Forum nickinizle paylaşımınızdaki resimlerde kullandığınız imza aynı olmalıdır. Farklı imza kullanmak yasak.
* Üyelerimiz gerekli yazı ve kuralları zaten söylemiş. Eğer kurallar dışında kalınırsa. konunuz silinebilir.

Ayrıca THT ibaresi bulunmadığı için Konunuz Kişisel Çalışmalar bölümüne Taşınması üzere tarafımca İhbar Edilmiştir.

İyi çalışmalar.
 

mertyacan

Katılımcı Üye
5 Eki 2012
863
0
TurkHackTeam
bendensin :D fb <3 <3 Beğendim ellerine sağlık. iletişim nilgileri vermek yasak ;) zatn söylenmiş. Benm için bir tane fb resmi yapar mısın kardeşim. facebook kapağa koyarım.
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.