Gökyüzünden Gelen Garip Sesler

Empty Empty

Uzman üye
2 Kas 2012
1,033
0
2012 yılı başladığından beri dünya çapınca garip ses kayıtları çoğalıyor.Youtubeye onlarca videolar atılıyor.Sesler belli bir frekans ile ve ritimle duyuluyor ve kayıt edilebiliyor.Aşağıdaki videodaki bazı ses kayıtlarını dinleyebilirsiniz.Aşağıdaki video haricinde diğer videolarada göz atmak isterseniz youtube'a "Strange Sounds" yazarak arattırmanız yeterli olacaktır.
Kendim duymasam bu sesleri sahte video bunlar diyip geçerdim.Fakat kendimde duyduğum için öyle bir şansım yok.Bu ses kayıtları genellikle şehir yerleşimlerinin dışında sessiz olan yerlerde net olarak duyulabilmesi.
Dünyanın bir çok yerinde bu sesin aynı şekilde duyulması olayı dahada ilginç kılıyor.

Karabük'te oturuyorum ve bu sesleri bizzat bende duydum.İlk başta heyecanlanmıştım sesler gerçekten çok korkutucuydu,fakat çokta net duyulamıyordu. yer sallanır gibi oldu.Oturduğum yerde Demir çelik fabrikaları var o yüzden sesi fazla önemsemeyip oradan kaynaklanan bir ses olduğunu düşünüp önemsememiştim.Daha sonradan bu ses kayıtlarına ulaşınca bu işin içinde bir gariplik olduğunu anladım ve benim duyduğum sesle aynı olduğunu görünce çok şaşırdım gerçekten

Bu sesin kaynağı hakkında kimse hiç birşey söyleyebilmiş değil. Bu tip bir sesin büyük titreşimler sonucu hava moleküllerinin titreşimleri ile duyulabileceği söyleniyor.Anca böyle bir titreşimi yapabilecek bir etki tesbit edilemiyormuş.
Araştırmalarıma göre türkiyede'de bir çok yerde aynı sesler duyulmuş.Örneğin İstanbul,Bodrum,Aydın,Bilecik,Kıbrıs.
 

bypisiqo

Katılımcı Üye
4 Eyl 2011
284
0
mehdi inmeden önce gökyüzünden bir hüri seslenir -ayet

mehdi = kıyamet habercisi
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.