Görsel Algı Testi: Hangi Bina Önde? #1

'Anka

Basın&Medya Ekibi Kıdemli
8 Eyl 2021
3,385
118
2,578
Merhaba değerli forum üyeleri bugün Basın & Medya Ekibi olarak bir test ile karşınızdayız.
Aşağıda gördüğünüz resimde hangi bina öndedir? Buyurun yorumlara bekliyoruz.


f1681u4.png


Bu tarz bulmacaların devamı için beklemede kalın.
 

AhmedE

Üye
10 Haz 2023
125
2
54
Area 51
Sağdaki Olan Çünkü Bakış Açısına Göre Güneş Bizim Ters Tarafımızda İse Binaya Vuruyor ve Soldaki Binanın Ününün Yansımadan Gölge Olduğu Görülüyor.
Bu Benim Fikrim.
 

Çokgen

Katılımcı Üye
4 Eyl 2023
414
2
195
Bunlar hepsi ameriqanin oyunu. resim tam halı değil sanki, insanların gözünü etkileyip çeşitli manipülasyonlarla insan dna sını bozup yeni bir uzaylı ırk ortaya çıkarmaya çalışıyor olabilirler (!)
++++ 😂

Sol taraftaki bina balkonları diger binanın önünde kalıyor
Evet bencede hocam güneş solda kalıyor ama binanın ön kısmına vuruyor ve dikkatli bakılırsa soldaki binanın diğer binanın belli kısimlarını göstermediğini fark edebiliriz. Camın veya belli bölgelerin yarısı yok soldaki bina engelliyor.
 

powwerbangTR

Katılımcı Üye
25 Ağu 2017
513
1
117
Sol taraftadır bakılacak üzre zaten soldan sağa baktığınızda çizgi boyutunda sağdakinin arkada kaldığı çok barizdir.
 

TheNeferian

Basın&Medya Ekibi
27 Kas 2022
1,463
5
1,168
є.ค♡
Merhaba değerli forum üyeleri bugün Basın & Medya Ekibi olarak bir test ile karşınızdayız.
Aşağıda gördüğünüz resimde hangi bina öndedir? Buyurun yorumlara bekliyoruz.


f1681u4.png


Bu tarz bulmacaların devamı için beklemede kalın.
resimdeki iki binadan sağdaki, perspektif ve ışıklandırma nedeniyle önde duruyor gibi görünüyor. Soldaki bina düzgün, gri bir cepheye ve düzenli aralıklı pencerelere sahipken, sağdaki binanın balkonları ışık ve gölge bir desen oluşturuyor. Bu da onu soldakine göre eğri görünmesine neden oluyor.
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.