hatalı."Yazılım şirketi telefondan casus program yükledikleri doğru mu?

ahmetabicim

Yeni üye
10 Eki 2023
2
0
selamlar arkadaslar google de bir yazılımcı türk sirkrtine denk geldim ..bunlar hedef cep numarasi üzerinden casus program yüklüyorlarmis.. uzman arkadaslar bilir simdiden cv larınız icin tsk.ederim
 

mtzx

Üye
26 Mar 2023
143
86
Anka Alevlenecek!
Doğrudur. Telefon,tablet gibi cihazlarımızda özellikle işletim sistemi android ise çeşitli rat,trojan,hook teknikleri ile cihazlara sızılabilir.

Fakat bunu sizin için bir başkasının yapması o kişinin bilgilerine,görüntüsüne erişmesi demektir. Aile içerisinden birine bunu uygulayacaksan unutma zincirleme bir hack oluşturursun hacker için, telefona sızması demek local ağınında görünür olması demek, o bahsettiğin yazılım ekibi aynı ağda sende bulunuyorsan sana da hacking işlemi uygulayabilir, bu tip konular bana soracak olursan güvenilir değil.

Rat,Keylogger alanında deneyim kazanıp(zaman alır=) o bahsettiğin şirketlere ihtiyacın olmadan kendin de ilerleyebilirsin.

İyi günler.
 

V3YS0Z

Deneyimli Moderatör
3 Şub 2015
2,498
661
Türkiye Cumhuriyeti
selamlar arkadaslar google de bir yazılımcı türk sirkrtine denk geldim ..bunlar hedef cep numarasi üzerinden casus program yüklüyorlarmis.. uzman arkadaslar bilir simdiden cv larınız icin tsk.ederim
Merhaba ahmetabicim,

Karşı cihaza fiziksel bir müdahale ya da yönlendirme yoluyla istenilenler yaptırılmadan rat, keylogger vs. tekniklerin sadece numara üzerinden uygulanması mümkün değildir.

İyi Forumlar...
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.