Hiçbir yeri kirletmeden özgürce Grafiti Yapın (Graffiti Studio 2.0)

by-RiChEs

Kıdemli Üye
3 Eki 2007
2,667
53
Vatan


Graffiti Studio 2.0
3.91 MB


Graffiti Studio ile hiçbir yeri kirletmeden özgürce grafiti sanatınızı icra edebileceksiniz.

Berlin duvarı yahut Tokyo Treni yada ünlü her hangi bir araç,duvar,bina bunların üzerine illegal biçimde resimler yapıyorusnuz. Oyunun en önemli özelliği iste web sitesi ile birlikte ilerliyoru. İsterseniz başka arkaplanlar download edebiliyorusunuz. Yada yaptığınız resimleri sitede yayınla***** yarışmalara katılabiliyorsunuz.

Graffiti Studio'yu kullanarak, herbirinde 3farklı boyu olan 100 farklı aerosol boya kutularından birini seçebilirsiniz. Tren gibi çeşitli objeleri tuval olarak kullanabilirsiniz. Spreylediğiniz alanla boya kutunuz arasındaki uzaklığı belirleyerek boyaızın etki alanını genişletebilirsiniz. Ayrıca bitirdiğiniz çalışmanızı üreticinin resmi sitesine yollayabilirsiniz. Programın kullanıcılarından oluşan büyük bir kitle eserinizi değerlendirip onu oylayabilir.

Sanal ortamda grafiti yapmayı mümkün kılan program.

https://tik.lat/Ea9Ob
 

raplasyon

Üye
1 Eyl 2008
108
1
gercekten super işi delisiyim graffitinin de duwara yapmak kadr zewklisi yok ....yakalanınca bıraktım
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.