Hosts dosyası

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

RencRen

Üye
20 Nis 2016
85
0
kayseri
Degerli dostlarım abılerım ************* memoryhackers Adlı bır sıteden bypas dıye indirdim bir tur bısey yapmıslar ne bılmıyorum artık hosts dosyamı değiştirmişler bu hosts dosyasında rakıp sıtelerı engellemişler 33.33.33.33.33 bilmem ne ip adresi uzerınden kendılerıne rakıp sıtelere erısımımı engellemısler hosts dosyası ıcın yonetıcı ıznı ıstıyo ne yaptıysam olmadı TW ile pc ye baglanıcak ve yapıcak war mı teşekkur ederim
 

mehmetx93

Uzman üye
2 Eyl 2010
1,395
1
host dosyasını sil. Pc yi kapat aç. O yeni bi tane oluşturur içeriğide temizlenmiş olur.

Edit: yinede bi yere yedekle.
Edit2: not defterini sağ tıklayıp yönetici olarak çalıştırıp host dosyasını içine sürükle bırak yaparsan istedigin gibi değişiklik yapıp kayıt edebilirsin.
Edit3: Host dosyasını masaüstüne kopyalayıp ordan içeriğini düzenleyip tekrar konumuna atıp dosyayı değiştiir diyebilirsin.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.