İngilizce cümle kurmak için güzel bir kitap önerisi

rufiqcavadov

Katılımcı Üye
21 Eyl 2019
917
1
139
Merhaba. Konuşma İngilizcemi ve açıkçası okuduğumu da anlamak için güzel bir kitap arıyorum. Önerebileceğiniz kitaplar neler?
 

Stewarery

Üye
12 Eyl 2022
66
65
09/06/1990
Merhaba. Konuşma İngilizcemi ve açıkçası okuduğumu da anlamak için güzel bir kitap arıyorum. Önerebileceğiniz kitaplar neler?
Konuşmadan önce kulağının yatkın olması lazım, Dizi/Film/Müzik izlemeni, dinlemeni tavsiye ederim. Devam niteliği olarak seviyeye göre ayrılmış İngilizce kitaplar mevcut, ilkokul seviyesi, ortaokul ve lise seviyesi gibi düşünebilirsin. Ekstra olarak belli bir seviye kulağını geliştirdikten sonra global haberleri izleyerek İngilizce kelimeleri yakala. Unutmadan bol bol kelime ezberlemeye çalış. 3. Halleri ve Past Simple Tense gibi bol bol grammer öğrenmen gerek. Eğer İngilizceni belli bir seviye geliştirir isen Almanca üzerindede biraz ilerlemeni tavsiye ederim. Yatkın kelimeler var ortak noktalarında azda olsa.
Önerim; Charlotte's Web - E.B. White
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.