İnstagram Hesabı Nasıl Çalınır?

notcrime

Yeni üye
1 Haz 2022
8
0
Selam Oncelikle. RAT Kullanmak Icin Windows Cihazin Varsa RAT Kullanip Gire Bilirsin. Kisinin Ip Adresine Ulasman Gerekicek Ki Biraz JavaScript Bilgin Varsa Bunu Yaparsin. Yoksa Kucuk Bir Phishing Programi Kullanarak Kisiye Link Ata Bilirsin Ve Ip sini Bula Bilirsin.

Phishing de Kullana Bilirsin Ayrica. Kolay Gibi Gorunse de Kisinin Gmail Adresine Bir Sekilde Ulasmak Biraz Zordur. Tabii Illa Gmailden Yapmak Zorunda Degilsin, Mesaj Atabilecegin Heryer Olabilir. Ama Phishing Icin Gmail Oneririm, En Inandirici Genelde Mailler Oluyor.

Son Yontem Artik Vakti Yavas Yavas Gecen Brute-Force. Toollar Eski Olsada Bazen Is Goruyor. Tabii cupp Dan Da Yararlana Bilirsin. Brute-Force En Gizli Ve En Guvenlisi Olsada En Zorudur.

Birde Bazi Alternative Yontemler Vardir, Mesela Kisi Hakkinda Bildigin Dogum Tarihi, Adi, Soyadi, Sevgilisi Gibi Seyleri passwordda Denemek yada Kisinin Telefonuna Dogrudan Shoulder Surfing Gibi Yontemlerle De Sans Eseri Sifresini Veya Herhangi Bir Bilgisini Yakalaya Bilirsin. Birde En Kolay Yontem Kisinin Telefonuna Dogrudan Erisip Isi Bitirmek.

Zannimce Suanda En Cok Ise Yarayan Yontem RAT Ve Phishingdir. En Rahat Yontem Ise Telefona Dogrudan Erisimdir.
 

miaybelin

Yeni üye
13 Şub 2022
35
9
İddiaya girdiysen şöyle söyleyebilirim ki av olabilecek bir hesapsa brute force ile yapabilirsin lakin zor şifre koyabileceğini tahmin ediyorsan senin için 1 hafta da falan kıramazsın
 

L4G H4CK

Üye
4 May 2022
80
33
Merhaba Değerli Üye,

Oltalama yöntemi ile mümkün, Oltalama yönteminin mantığı, bir fake script indiriyorsunuz ardından bir web sitesi açıp scripti içine kuruyorsunuz. Web sitenizin linkini bir şekilde giriş yapmasını sağlıyorsunuz.

İyi forumlar dilerim.
 

ɴᴜʟʟ

Katılımcı Üye
29 Ağu 2021
747
681
/www/

Anlamadığın bir nokta olursa sorabilirsin , anlayıp uygulayabileceğini düşünüyorum
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.