İnstagram Hesabı Riske Atmadan Takipçi Basma / SessizKalpler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

SessizKalpler

Kıdemli Üye
17 Ocak 2016
4,911
22
.
İnstagram Hesabı Riske Atmadan Takipçi Basma / SessizKalpler​

0


İnstagram günümüzde özellikle gençlerimiz tarafından oldukça tercih edilen bir sosyal medya paylaşım aracı oldu sosyal medya paylaşım dediğime bakmayın İnstagram’ı diğerlerinden özel kılan faktör gençlerin birbirleri ile fotoğraflarını, anılarını, ve hikayelerini paylaşarak çoğu zaman kızların erkeklere yada erkeklerin kızlara yürüme aracı olduğunu söyleyebiliriz. İnsanlar birbirlerini takip ederek durumlarından haberdar olabiliyor, takipçilerini kontrol edebiliyor yada takip edebiliyor tabi bu gibi durumlarda takipçi veya beğeni rekabeti ortaya çıkıyor ve senin gönderin benden daha fazla beğeni almış seni hikayen benden daha çok görüntülenme almış gibisinden yarışlarla sonuç veriyor bu konumuz da ise İnstagram kullanıcıları için nasıl hesaplarını riske atmadan takipçi basacakları bu konu çerçevesine anlatmaya çalışacağım tabi bundan önce riske atma yada atmama derken ne demek istediğimi ifade edeyim. Arkadaşlar herhangi bir hesaba takipçi basabilmek için standart bir kullanıcı internette bulunan takipçi kasma sitelerini kullanıyor ancak bu siteler kullanıcıların kullanıcı adlarını ve şifrelerini istiyor böylelikle resmen hesaplarını teslim etmiş oluyorlar devamında hesaplarını teslim etmeleri ile birlikte takipçi sitelerinin otomatik sistemleri hesabın kişisel bilgilerini hatta şifresini bile değiştirebiliyor, açıklama kısımlarına reklam koyabiliyor tabi sizin hesabınızı kullanarak takipçi havuz sistemine göre başkalarını farkında olmadan takip ettiğinizde söylemek lazım.

instagram-a-son-gorulme-ozelligi-geldi-415813-5.jpg



Gerçekten bu takipçi kazanmak isteyen ama hesabını riske atmak istemeyen kişiler için sıkıntılı bir durum oluyor. Üstelik en can yakan durum ise kullandığınız orijinal hesap ile takipçi kasma sitesine giriş yaptığınız zaman İnstagram bunu algılıyor ve hesabınızı kilitleyebiliyor, kapatabiliyor, doğrulamaya düşürebiliyor. Gerekli bilgilendirmeye yaptığımıza göre artık anlatımıza geçebiliriz.

7e7b3587747f5d86-2048x1024.jpg


Arkadaşlar öncelikle hesabı herhangi bir riske atmamak için yapmamız gereken başlıca şey başa bir hesap açmaktır yani sahte bir hesap açıyoruz takibi sahte hesabı açarken dikkat etmemiz gereken bazı şeyler var bunlar öncelikle hesabın kullanıcı adını hesabın sahte olduğunu belli etmeyecek bir şekilde almak buna örnek vermek gerekirse ( Fake11, FakeHesap, Deneme) ve buna benzer kullanıcı adları kesinle kullanmıyoruz. Devamında asla ve asla hesabı oluştururken herhangi bir VPN yazılımı bilgisayarınızda açık olmasın İp adresini daha modeminizin orijinal Türkiye asıllı İp’si olsun devamında ben aynı İp’den zaten başka bir hesap açtım diyorsanız bu durumda modemi sıfırlama tuşunu kullanarak sıfırlar iseniz size zaten tekrar orijinal bir Türk İp adresi verir bu konuda sıkıntınız olmasın. Devamında dikkat etmeniz gereken başka bir faktör sahte hesabı kayıt ederken kullandığınız E- Posta adresinin size ait bir E posta adresi olması ve erişim sağlayabilmeniz yani sallamamanız ayrıca sahte E- Posta sistemlerini kullanarak E- Posta adresi almaya çalışmayınız çünkü İnstagram sistemi bunu algılayabilmektedir. Bu arada yeni bir hesap açarken mevcut hesabınızdan çıkış yaptığınıza ve Çerezler ile ön belleği sildiğinize emin olun. Bu hazırları yaptıktan sonra doldurmanız gereken yerleri temsili olarak aşağıdaki resimde görebilirsiniz;

3Ed2gr.jpg


Arkadaşlar yukarıda bulunan isim ve soy isim tamamen temsili uydurmadır size iham gelmesi amacı ile kullandım bu arada E posta hesabı açarken E posta adresinin Outlook olmasına dikkat edin bu konuda tecrübelerime göre Microsoft’a ait Outlook e posta sisteminin İnstagram da daha sağlam hesaplara yol açtığını fark ettim. Gerekli yerleri doldurduktan sonra kayıt ol butonuna basarak sonraki adımınıza geçiş yapabiliriz.

W7dWaE.jpg


Sonrasında hesabın kalıcı olması amacı ile hesaba profil fotoğrafı eklemeniz gerekmektedir profil fotoğrafını İnternet üzerinde Google’a “Yabancı Kız Resimleri” yazarak bulabilirsiniz burada dikkat etmeniz gereken unsur bulduğunuz fotoğrafın bir Türk’e ait olmaması çünkü Türk olduğu zaman bazen İnstagram sistemi hesabın sahte olduğunu algılayabiliyor bir sonraki adımıza geçelim.

LbLd0J.jpg


Devamında Fake hesabın kalıcılığını arttırmak için ayarlara gidiyoruz ve orada bulunan Telefon Numarası kısmına kendim numaramızı yazabiliriz gizli olduğu için bizim için bir sıkıntı yaratmayacaktır. Ayrıca İnstagram Takipçi sitelerinin herhangi birine giriş yaptığımızda sistemin hesabımızı kitleme ihtimaline karşı telefon numaramıza 6 haneli kodu girerek bu erişimi İnstagram Takipçi siteleri tarafından değil kendi tarafımızdan yapıldığını sisteme ispatlayabiliriz sahte hesabımıza erişimi kayıp etmeyiz aynı zamanda yukarı bulunan e posta adresimize onay kodu gelecektir o onay kodunu doğrulayarak da aynı şekilde hesap sağlamlığını son dereceye getiriyoruz.

Evet arkadaşlar hesabı korumak için yapmamız gereken başlıca şeyleri yaptık ben bu adımdan sonra takipçi basma olayına geçiyorum ama siz isterseniz hesaba profil fotoğrafında kullandığınız fotoğrafı Google’da aratarak benzer fotoğrafları gönderi şeklinde paylaşabilir rast gele birilerini takip edebilir ve buna benzer faktörleri kullanarak hesap sağlamlığını daha da arttırabiliriz. Arkadaşlar şimdi adımımızda Google üzerinde önlere çıkmış olan takipçi basma sitelerinin herhangi birine giriş yapıyoruz genellikle bilindik sitelerin birine giriş yapın ayrıca giriş yaptığınız takipçi sitesinin kullanıcı adı ile takipçi gönderme özelliği olup olmadığına dikkat edin çünkü biz bu hesap ile giriş yaparak sahte hesabı riske atacağız ama sahte hesabı da yukarıda ki adımlar ile güven altına aldığımız için artık orijinal hesabımızı hiçbir şekilde riske atmadan güveni bir şekilde takipçi basmış olacağız. Şimdi Google üzerinden herhangi bir takipçi sitesi bulalım;

EPZQ1A.jpg


Sahte hesabımız ile giriş yapıyoruz giriş yapma işleminden sonra 60 saniye kadar bekliyoruz arkadaşlar yukarıda dediğim önlemleri eksiksiz bir şekilde aldıysanız herhangi bir kilitlenmeye yada doğrulamaya tıklamadan sisteme giriş yapacaksınızdır.

dOR4RX.jpg


Giriş yapma işleminden sonra üst menüde bulunan kredilerden takipçi göndere basıyoruz zaten çoğu siten 75 veya 50 takipçi hakkı veriyor bu rakamlar her saat yenilenmektedir isterseniz birden fazla sahte hesap açarak bu sayıyı katlayabilirsiniz.

kOlZmD.jpg


Sonrasında takipçi göndermek istediğiniz orijinal hesabın kullanıcı adını yazıyorsunuz kendi hesabınıza giriş yapmadığınız için hiçbir şekilde orijinal hesabınız riske atılmamış oluyor ayrıca tekrardan hatırlatayım takipçi basma sitesi ararken bulduğunuz istenin kullanıcı adına yada URL adresine yönelik gönderme özelliği olup olmamasını dikkat edin.

Evet arkadaşlar bir konunun daha sonuna geldik bu konu çerçevesinde orijinal hesabınızı herhangi bir şekilde riske atmadan takipçi göndermeyi gösterdim buna ek olarak açtığınız sahte hesabın kapatılma olasılığını nasıl en aza indireceğiniz ile ilgili yöntemleri resimleri ve ayrıntılı açıklamalarla anlattım başak bir konumda görüşmek üzere hayattan hep zevk almanız dileği ile ben SessizKalpler iyi forumlar iyi günler dilerim.


 

VeFaLıTÜRK

Katılımcı Üye
29 Tem 2017
478
0
Elinize sağlık komutanım. Yararlı güzel bir paylaşım olmuş. Login sorunsuz, sağlam ve useri bulunan panelleri bilen, kullanan arkadaşlar da site adreslerini paylaşabilirlerse çok daha güzel olur.
 

Heckirbey

Katılımcı Üye
13 Ocak 2018
317
0
Dünya
komutanım öncelikle elinize sağlık konu açıklayıcı olmuş fakat şöyle bir şey var attığınız takipçiler düşer yani bottur konunuz uzun diye okumadım ama belirtiysenizde affola ben belirtmek istedim iyi forumlar
 

SessizKalpler

Kıdemli Üye
17 Ocak 2016
4,911
22
.
komutanım öncelikle elinize sağlık konu açıklayıcı olmuş fakat şöyle bir şey var attığınız takipçiler düşer yani bottur konunuz uzun diye okumadım ama belirtiysenizde affola ben belirtmek istedim iyi forumlar

Genellikle takipçi havuzu olduğu için arasında botlarda gerçek hesaplarda bulunabiliyor.
 

SessizKalpler

Kıdemli Üye
17 Ocak 2016
4,911
22
.

Konu içerisinde doğrudan herhangi bir İnstagram hesabına yönelik olarak takipçi, hile ve benzeri unsurları basmak için kullanılacak site, uygulama, bileşen tavsiyesi veyahut önerisi yapılmamaktadır. Böylelikle hesabı tehlikeye atacak bir duruma teşvik verilmemektedir.
 

Khapadi

Üye
25 Mar 2018
92
0
43
Eskişehir
Konu içerisinde doğrudan herhangi bir İnstagram hesabına yönelik olarak takipçi, hile ve benzeri unsurları basmak için kullanılacak site, uygulama, bileşen tavsiyesi veyahut önerisi yapılmamaktadır. Böylelikle hesabı tehlikeye atacak bir duruma teşvik verilmemektedir.

Google üzerinden herhangi bir takipçi sitesi bulalım;
Diye bir ifade kullanıyorsunuz.Sizde biliyorsunuz ki bu tarz siteler şifreleri görüyor.Her ne kadar sahte hesapla girsekte kurallara aykırı.
 

SessizKalpler

Kıdemli Üye
17 Ocak 2016
4,911
22
.
Diye bir ifade kullanıyorsunuz.Sizde biliyorsunuz ki bu tarz siteler şifreleri görüyor.Her ne kadar sahte hesapla girsekte kurallara aykırı.

Değerli üyemiz ben herhangi bir takipçi sitesi, uygulaması, bileşeni vs. adını size doğrudan belirtmedim. Sadece genel bir ifade kullandım.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.