Instagram hesabını nasıl çalarım?

'Kyexun

Katılımcı Üye
16 Haz 2020
764
144
arkadaşlar instagram hesabı nasıl çalarım şimdiden diyim oltalama yönetimini istemiyorum
 
Moderatör tarafında düzenlendi:

GorgaR

Yeni üye
28 Haz 2020
7
0
Teşkilat
Cevap: instagram çalma

Oltalama Oluyor Fakat WhatsApp Yolu İle Yapabilirsin Mail Yolu İle Sms Yolu İle Yapabilirsin Brute Force Aynı Şekil Hümor Hocamında Dediği Gibi Bu Yöntemler Geçerlidir.
 

S4RP1NG0

Üye
17 Haz 2019
64
0
Ankara
Cevap: instagram çalma

Eğer kullanıcının mail adresini biliyorsan 2020 instagram mail şablonu diye bi araştır. Hesabınıza başka bir yerden girildi siz değilseniz şifrenizi değiştirin diye bir sayfa. Şablonu al mail at kişiye.
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.