İnstagram Hesap Kapatamıyorum.

Rondele02

Üye
14 Mar 2017
167
1
California
Arkadaşlar 700 Takipçili taklitlik bi hesabım var 300 takipçili bi hesaba taklit attım herşeyini aynı yaptım ama hesabı kaldırmadık dedi.Taklitte işe yaramıyor sanırım.Düzgün sağlam bi yöntem varmı bildiğiniz kesin sonuç vericek.Çok ihtiyacım var.Teşekkürler şimdiden.
 

Kreyzi Man

Uzman üye
9 Eyl 2015
1,319
0
nothing
700 takipçi bir hesabı kapatmak için yetersiz bir sayı, hesabın 10k üstü ve eski tarihli kurulmuş olması kapatma şansını arttıracaktır. Taklit attıktan sonra bir tane de spam atarsan bence işe yarayacaktır.
 

Baroo58

Katılımcı Üye
12 Tem 2019
695
651
-
Merhabalar,
Sorununuzun iki tane çözümü vardır;
1 - Birden fazla hesaptan şikayet ederek kapatabilirsiniz.
2 - Takipçi sayınız en az 1,2k üstü olursa kapatma şansınız artabilir.

İyi Forumlar.
 

"Kayra

Uzman üye
10 Ara 2017
1,666
1
214
AK-47
Merhabalar kaptırmaya çalıştığınız hesap sizin hesabınızdan önce açılmış olabilir bu yüzdendir ki hesap kapanmıyor olabilir ideal taklit hesabı takipçi sayısı 15-20K arasıdır bundan dolayı da kapanmıyor olabilir extra olarak taklit fix durumda çalışmıyor olabilir
 

MekoR

Katılımcı Üye
6 Şub 2010
660
6
Merhaba,
Taklit fixlendiği artık taklitten hesap kapatmak eskisi kadar kolay değil fakat dediklerimi uygularsan kapanma ihtimali var.
Öncelikle hedef hesabı intihar'dan sonra
boş bir hesaptan zorbalık ve taciz'den şikayet et ardından spam atıp taklitten şikayet et.Boş hesaba olumsuz yanıt gelecek.Asıl taklit hesabına geçip zorbalık+taciz+taklit yap hesap kapanacaktır.
İyi Forumlar.
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.