Instagram Konuları Hk. (Konu Açmadan Önce Okuyunuz)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Black-Box

Emektar
14 Tem 2008
5,199
49
İstanbul.
Arkadaşlar selam,
İnstagramla ilgili soru ve sorunlarınızı bundan sonra bu başlık altında toplamanızı rica ediyorum.
Genellikle açılan konular birbirinin aynısı. Bu da gereksiz konu fazlalığı oluşturuyor.
Ekstrem bir durum olmadıkça ayrı konu açmamanızı rica ediyorum.

İlerleyen günlerde güncel sorunlarınız ilgili rehber yayınlanarak bu konuya ek olarak yayımlanacaktır.
 
Moderatör tarafında düzenlendi:

jokker1907

Katılımcı Üye
21 Kas 2015
313
0
İnstagram Script ile alakalı sorum

merhabalar elinde cok eskiden apylaşın fake instagram takipci scripti olan vamrı para kazanma scriptiydi elinde olan varsa indirme linkini atabilirmi şimdiden herkese teşekkür ederim

Z3Baaz.png
 
Moderatör tarafında düzenlendi:

aadanalii

Yeni üye
19 Ağu 2017
28
0
İnstagram Panele Link Ekliyebilirmiyim

Selamün Aleyküm Arkadaşlar İnstagram Panel Kurdumda Daha Yeniyim Panel Kurmada Link Ekliyebilirmiyim ? Şimdiden Teşekkürler
 

Aydogan'

Ticaret Kategori Sorumlusu
13 Tem 2017
3,117
483
THT's database
Eğer öncesinde mail veya telefon doğrulamasını yapmış iseniz, "Instagram Destek" sayfası üzerinden yardım alabilirsiniz.

Instagram Hesabımın Bir Başkasının Eline Geçirdiğini Düşünüyorum; https://help.instagram.com/149494825257596?helpref=hc_fnav
  1. Mobil cihazınızda Instagram uygulamasını açın
  2. Giriş ekranında, Giriş Yap kısmı altında Giriş yapmayla ilgili yardım al seçeneğine dokunun
  3. Diğer seçenekler için:

  • Android'de:

  1. Kullanıcı Adı veya E-posta Kullan'a dokunduktan sonra kullanıcı adınızı veya e-postanızı girin. Kullanıcı adınızı bilmiyorsanız neler yapabileceğiniz hakkında daha fazla bilgi alın.
  2. Sağ üstteki
    16781460_272096893224757_210037898072817664_n.png
    simgesine dokunun.
  3. Daha fazla yardıma mı ihtiyacın var? seçeneğine dokunun ve ardından ekrandaki talimatları izleyin.
    Not: Hesabınızın başkasının eline geçmesi sonucunda kullanıcı adınızın veya e-postanızın değiştirildiğini düşünüyorsanız, hem kullanıcı adınız hem de e-postanızı kullanarak bu adımları tekrar deneyebilirsiniz.

  • IOS'ta:

  1. Kullanıcı adınızı veya e-postanızı girin. Kullanıcı adınızı bilmiyorsanız neler yapabileceğiniz hakkında daha fazla bilgi alın.
  2. Giriş Bağlantısı Gönder'in altında yer alan Daha fazla yardıma mı ihtiyacın var? seçeneğine dokunun ve ardından ekrandaki talimatları izleyin.
    Not: Hesabınızın başkasının eline geçmesi sonucunda kullanıcı adınızın veya e-postanızın değiştirildiğini düşünüyorsanız, hem kullanıcı adınız hem de e-postanızı kullanarak bu adımları tekrar deneyebilirsiniz.

Instagram hesabınıza giriş yapabiliyorsanız

Hesabınızın başkasının eline geçtiğini düşünüyorsanız ve yine de hesabınıza giriş yapabiliyorsanız, hesabınızı güvende tutmanıza yardımcı olması için şunları yapabilirsiniz:

 
Son düzenleme:

powwerbangTR

Katılımcı Üye
25 Ağu 2017
513
117
hosting al ssl sertifikalı instagram.support diye sonra .com.tr olarak yap tc yi salla ve sonra azerbaycanı seç ülke olarak aylık bedava hosting al sonra onu instagram a bağla giriş yerinden çıkıcam tekrar girince hesab bize düşecek ve onu aldığınız gibi geri değiştiriniz okuduğunuz için teşekür ederim


HERKESİN İZMİR KURTULUŞ BAYRAMI VE ATATÜRK Ü ANMA BAYRAMINIZ KUTLU OLSUN.
 
K

Kayıtsız Üye

Ziyaretçi
İnsta paneline .iwb dosyasını nasıl yüklerim.

Yeni user aldım fakat .iwb uzantısı ile gelidi bunları nasıl panele ekliyeceğim.
 

Emil317

Yeni üye
20 Ağu 2016
46
0
Instagram Paylaşımılarım Çalınıyor

Arkadaşlar merhaba. Instagramda müzik paylaşımları yaptığım bir sayfam var. Başka bir şahs benim sayfamın adı da dahil olmak üzere paylaşımlarımı çalıyor. Bunu nasıl ihbar ede bilirim? Instagram da report kısmında şikayet etmek istedim ama belge istiyor. Yardım olursanız sevinirim. Teşekkürler.
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.