İnstagram Mavi Tik Almak

Vuanays

Katılımcı Üye
15 Eyl 2018
401
72
UZAY
giphy.gif


Merhaba Türk Hack Team Ailesi

Bugün instagramda mavi tik almak isteyen arkadaşlara elimden geldiği kadarıyla yardımcı olmaya çalışacağım. :mahcup:

dWHR1f.gif


Instagram'da Mavi Tik Almak (Doğrulanmak) İçin Nasıl Başvuru Yapılır


Öncelikle Instagram hesabına giriş yapmak gerekmektedir. Kullanıcı adı ve şifre bilginizle hesaba giriş yaptıktan sonra diğer adımları uygulayabilirsiniz.

Instagram profiline giriş yaptıktan sonra sağ üst köşedeki çizgi şeklindeki ikona tıklayıp açılan pencerenin en alt kısmında yer alan Ayarlar sekmesine tıklayıp ayarlar sayfasına giriş yapmanız gerekmektedir.

Bu adımda Ayarlar sekmesinde yer alan Hesap kategorisinden Doğrulama İste butonuna tıklamak gerekmektedir. İlgili sekmeye tıklandığında karşımıza bir form çıkacak. Burada onaylı hesap başvurusu yapmak için doldurulması gereken daha doğrusu bilgi verilmesi lazım olan birkaç kısım var. Bunlar;

  • Kullanıcı Adı
  • Adı Soyadı
  • Bilinen Ad
  • Kategori
  • Kimlik Görseli

UYARI: “Doğrulanmış rozeti önemli tanınmış bir kişinin, ünlünün, global markanın veya varlığın gerçek hesabı olduğunu belirtmek için Instagram hesabının adının yanında görünen bir onay işaretidir. Bir doğrulama talebi göndermek, hesabının doğrulacağını garanti etmez.”

4 Adımda Mavi Tik Alabilmek İçin Gerekenler

Şimdi Instagram'da doğrulanmak için nasıl başvuracağımızı ele aldığımıza göre, muhtemelen merak ediyorsunuz, onaylanma şansım nedir?

Bu soruyu tam olarak cevaplayamasak da, bir hesabı doğrulayıp doğrulamamayı belirlerken Instagram'ın göz önüne aldığı temel faktörler var. Aşağıdaki dört standarda uymazsanız, başvurunuz reddedilebilir. Ama korkmayın! Hesabınızı büyüterek ve optimize ederek tekrar başvurabilirsiniz.

Şimdi, Instagram'da mavi tik almak istiyor musunuz? Evetse hesabınız şöyle olmalı:

Otantik

Instagram'a göre “hesabınız gerçek bir kişiyi, kayıtlı işletmeyi veya varlığı temsil etmelidir”. Bu oldukça basittir. Gerçekten var olmayan biri için hesap yapamazsınız (örneğin, bir film veya TV şovu karakteri). Bu hesabı oluşturabilirsiniz, ancak Instagram'ın doğrulamasını beklemeyin.

Benzersiz

Instagram'a göre “hesabınız temsil ettiği kişinin veya işletmenin benzersiz varlığı olmalıdır”, bu nedenle kişi veya şirket başına birden fazla hesap doğrulamaz (farklı dildeki hesaplar hariç).

Tamamlanmış, eksiksiz

Doğrulanmak için, uygulanan hesabın herkese açık olması ve bir bio, profil fotoğrafı ve en az bir gönderi içermesi gerekir. Ancak, çok tanınan bir ünlü olmadığınız sürece, tek bir gönderi muhtemelen size pek yardımcı olmayacaktır. Başvurmadan önce profilinizi biraz daha geliştirmeyi düşün.

Dikkate değer

Son olarak, hesabınız dikkate değer olmalıdır. Instagram bunu “iyi bilinen, çok aranan, marka veya varlık” olarak tanımlanmaktadır. Bu standart, elde edilmesi en zor olan olabilir ama kesinlikle imkansız değil! Instagram'ı büyütmek ve platformda kendinizi geliştirmek için atmanız gereken bazı adımlar vardır. Örneğin kitlenizi büyütmek için en iyi Instagram hashtag'lerini nasıl bulacağınızı öğrenmeye çalışın.


Instagram'da mavi tık almak için başvuru yapmaya hazırsınız

Ve hepsi bu kadar! Profilinizin bu dört kriteri karşılamasını sağlayarak ve başvurunuzu göndererek, adınızın yanında o küçük mavi onay işaretini alma yolunda ilerleyebilirsiniz.


jQG9Gn.gif


Konumuz Bu Kadardı. İyi Forumlar
 

Klaad

Üye
14 May 2020
51
0
adın bi yerde bile geçmiyosa imkansız bu işlem vermezler geliştirmek gerek dediği gibi
 

Secret Flame

Yeni üye
18 Mar 2017
22
0
keşke bizim gibi normaller de alabilse öyle bir şey mümkün mü? ben normal 2 sefer doğrulama attım kabul edilmedi
 

serossii99

Yeni üye
24 Nis 2020
6
0
Kendinize blog sitesi kurun . Fake trafik sağlayın . Fake hesaplardan yazılarınıza yorumlar atın . Youtube hesabı acın video atın aynı sekıl tum sosyal medyada aynı kullanıcı adı ile hesaplar acın . Sonrada başvurun :)
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.