Instagram revert methodu

SyriaX

Üye
29 Eki 2018
65
0
Merhaba arkadaşlar,
Konu başlığında gördüğünüz üzere bir revert methodu anlatıcam, imkanı olanlar deneyip konu altında sonuçları paylaşırsa güzel olur :)

Şimdi dostlar , hacklediğiniz bir instagram hesabının kullanıcı adını değiştirin ve o kullanıcı adını ve hesaptaki maili fake bir hesap açarak o hesaba kaydedin böylece revert kayacaktır ve açtığınız fake hesaba yönlenecektir.
 

SyriaX

Üye
29 Eki 2018
65
0
Tikliler içinde aynı yöntemi telefon ve mail ile yapın. gelen revert mailinden tüm değişme linklerini sıfırlarsanız karşı tarafta olan revert kodları etkisiz olacaktır
 

SyriaX

Üye
29 Eki 2018
65
0
Yanlışınız var hocam isim değişince mavi tik gitmez + mavi tikli hesapların kullanıcı adı değişmez
 

oguzrhyme

Yeni üye
17 Mar 2018
23
0
Yaklaşık 1 ay boyunca mavi tikli hesap kullandım üstünde herşeyi denedim tik kalkmadı ve kullanıcı adı değişmiyor tikli hesaplarda yetkililerle iletişime geçmek gerekiyor.
 

SyriaX

Üye
29 Eki 2018
65
0
+ bonus olarak tikli hesaplara 2 faktör eklenmiyor
(Güncelleme de düzeltmiş olabilirler)
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.