İnstagram Unutulan E Posta Adresi

paloco

Katılımcı Üye
17 Eyl 2012
500
0
instagram hesabımın e posta adresini unuttum giriş yapmam için güvenlik kodu gönderiyor unuttuğum içinde kodu giremiyorum nasıl bulcam programı taktiği falan varmı kali linuxla bulunuyormu ?
 

Ghost Killer

Özel Üye
13 Ocak 2019
11,238
7,708
Merhaba,

Geriye yapmanız gereken tek birşey kalıyor: İnstagram Help Center mail gönderip olayı anlatmak ve şifre bağlantınızın kendi mailinize kullandığınız maile gönderilmesini isteyin. Ancak bu şekilde çözülür. Başka türlü olmaz.

İyi Forumlar.
 

Nonantiy

Moderasyon Tim Lider Yrd.
28 Haz 2020
1,995
1,089
Kayseri
Merhabalar, ayni sekilde nickname ilede girebillirsiniz. NickName soyle bulabillirsiniz.

Profilinize geliyorsunuz.
unknown.png


Ve yukaridaki url kismindaki isim sizin kullanici adiniz.

unknown.png


Bu bilgi ilede giris yapabillirsiniz.
 

paloco

Katılımcı Üye
17 Eyl 2012
500
0
kullanıcı adı ile giriş yapabiliyorum bu hatayı veriyor

Olağandışı Bir Giriş Denemesi Saptadık
Hesabını güvene almak için kimliğini doğrulaman amacıyla sana bir güvenlik kodu göndereceğiz.

eposta adresindeki kodu girmem gerekiyor E posta adresimi bilmiyorum işte
 

noktalıvirgül

Deneyimli Moderatör
17 Kas 2020
925
513
Merhaba, eğer denemediyseniz Şifremi Unuttum seçeneğiyle telefon veya kullanıcı adınızı girmeyi dener misiniz? Alt kısımda e-posta adresinizin baş harfi ve mail sunucusunun ismi görünmesi gerekiyor. O şekilde belki hatırlayabilirsiniz.
 
Son düzenleme:

Niko7THT

Üye
20 Nis 2020
132
21
Merhaba değerli üye:
Giriş ekranında Giriş Yap kısmı altında Giriş yapmayla ilgili yardım al seçeneğine dokunun.
Hesabınızla ilişkili kullanıcı adını, e-posta adresini veya telefon numarasını girin ve ardından Daha fazla yardıma mı ihtiyacın var? seçeneğine dokunun. Birden fazla Instagram hesabınız varsa ilk olarak giriş yapma konusunda sorun yaşadığınız hesabı seçmeniz ve ardından talimatları izlemeniz gerektiğini aklınızda bulundurun.
Daha fazla yardıma mı ihtiyacın var? seçeneğine dokunun ve ardından ekrandaki talimatları izleyin.
E-posta adresinizi veya telefon numaranızı seçin ve ardından Güvenlik Kodu Gönder'e dokunun.
Bir güvenlik kodu almazsanız Güvenlik Kodu Gönder kısmında Bu e-posta adresine veya telefon numarasına erişemiyorum'a dokunun ve ardından ekrandaki talimatları izleyin.Bunlari yapmanız yardimci olabilir
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.