İnstagram ve Facebook hesapları nasıl çalınır?

Tyrone

Uzman üye
30 Eyl 2017
1,337
617
Kamino
Merhabalar;

Sosyal medya hesapları düşürmek için sık ve etkili olarak kullanlan phishing metodlarıdır. Phishing yani oltalama saldırıları sahte bir taslak ve ya script ile kurbanın buralardan giriş yapmasını sağlayarak verileri elimize sunmasına yarayan yoldur.
 

LexonQ

Yeni üye
15 May 2022
38
20
facebook veya ig çalma en kolay yöntem nedir ???
Eski bir yöntem ancak internetten bir kaç pass list alıp kali linuxtan brute force deneyebilirsin. Uzun sürecektir, ancak ne kadar çok pass denerse o kadar çok çıkma ihtimali vardır. Özellikle google'ın yaptığı otomatik şifrelerdense, bunlar internette genel olarak dolaşıyor. Github'tan bulabilirsin. Hayırlı akşamlar.
 

Captain Black

Katılımcı Üye
17 Eyl 2022
487
273
Dubai
nerden ulaşıyoruz bi yardımcı olurmuşun
Forumda sağ üst tarafta ara kısmı var oraya instagram nasıl çalınır veya facebook nasıl çalınır yazarak altındaki kutucukta sadece başlıklarda arayı işaretle güncel konular başta olmak üzere sıralanıyor sosyal medya siteleri üzerinde çalışma yapmadığım için pek bilgim yok
 

"KARAHANLI"

Kıdemli Üye
17 Mar 2022
2,607
3,346
Россия
Selamlar değerli üye;
bu konuyu inceleyerek Ögrenebilirsiniz kolay gelsin

 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.