İnternet Cafede İnternet Sorunu

metin40

Katılımcı Üye
23 Nis 2012
289
0
K.Maraş
Arkadaşlar merhaba. Bayadır internet bağlantım yok, o yüzden internet cafeye gidiyorum... İnternet cafede genelde download yaparım (IDM ile). Ama bazı günler; çok kişi geldiğinde internet cafeye, internet çok yavaşlıyor. (Kişi sayısı azken 500-700 KB/s, Kişi sayısı çokken 50-200 KB/s arası). İşte arkadaşlar böyle zamanlar büyük download yapamıyorum. Halbuki ben genelde geldiğimde 1,00 GB dosya indiririm. (her gittiğimde). Çeşitli DNS ler denedim ama hızda bir artış olmuyor. Nasıl daha hızlandırabilirim interneti böyle zamanlarda? :RpS_sad::RpS_sad::RpS_confused:
 

Nitzched01

Üye
2 Şub 2015
209
0
çok farkı olacağını sanmıyorum programların sonuçda internet kafe bil modeme kaç kişi bağlanıyor
sadece önerim turbobit vs. sitelerden indirme derim çok yavaş iner.
 

metin40

Katılımcı Üye
23 Nis 2012
289
0
K.Maraş
çok farkı olacağını sanmıyorum programların sonuçda internet kafe bil modeme kaç kişi bağlanıyor
sadece önerim turbobit vs. sitelerden indirme derim çok yavaş iner.

Zaten Turbobitten indirmiyorum. İndirdiğim sayfada ücretsiz download ve upload yapabiliniyor.
Herhangi bir program veya bir yol varsa söyleyebilir misiniz?:RpS_confused:
 

bykara28

Üye
15 Eki 2010
135
0
bunu tamamen cafenin internet bağlantısı ile alakalıdır programlar la ugrasacagına cafenın atıyorum 12 de kapatıyorsa 10:30 11 gibi rahat olan saatlerde gitmelisin veya sabah açıldıgında en sağlam çözüm budur
 

Secret26

Katılımcı Üye
7 Şub 2010
537
0
Eskişehir
İnternet kafe'de bir kaç kişi upload yapıyorsa download o kadar çok kısıtlanıyor farklı bir sistemi var ancak bazı zeki kafe işletmecileri 16down-1up gibi saçma paketler aldıkları için nedenini bilmediğim bir şekilde upload yapılırken download hızı iğrençleşiyor.
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.