İnternet Hızım Çok Az [Yardım]

Magimonster

Katılımcı Üye
3 Tem 2016
420
0
about:blank
İnternet Hızım Çok Az Dowload Hızım 0.68 Mbps Upload Hızım 0.71 Mbps Bunu Bile Zor Yazıoym Lütfen Sorunuma Bir Çözüm Bulun.

Not : Ayrılabilir Bant Genişliğini Sınırlayı Denedim 0.08 di hızım 0.68 oldu fark yaptı ama bu farkta bi işe yaramaz yardımm.
 

Magimonster

Katılımcı Üye
3 Tem 2016
420
0
about:blank
Daha Önceleri Çok Olmadı Yani Ddos Atıyordum.
Modemi Resetlersem Şifrem Adım Falan Sıfırlanmazmı ?
Daha Adil Kullanım Noktası Dolmadı Uyarı Falanda Gelmedi Zaten Limitsiz Gene Geliyo Akn de 16 mbps hızdan bukadar olması çok fena.
 

ismet103

Kıdemli Üye
20 Eyl 2009
4,001
0
Modemi resetleyince şifre istemez. İp in değişir. Sana tavsiyem combofix ile tarat.
 

THTGGMAN

Katılımcı Üye
14 May 2016
326
0
İstanbul
Dostum DDos Atarsan internetinin kotasini bitirirsin sen sanıyorsun o internet sınırsız :) DDos Atma Sana Tavsiyem Aybaşına Kadar Beklersin İnternetinin Yenilenmesini Sonra 200 tl Kilitleler
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.