İnternetten para kazanma

The Coηq

Uzman üye
30 Tem 2019
1,791
45
Merhabalar ;

Telegram Kanalı açıp ve sonra link kısaltıp para kazandıran siteler ile kazanabilirsiniz :)
 

khetrop

Katılımcı Üye
25 Mar 2018
349
5
-
Script satışları gibi sanal alemde kullanılacak şeylerin ticaretini yapabilirsin.
İyi forumlar dilerim..
 

HİBAYK

Özel Üye
16 Mar 2017
1,245
126
Nevada
İnternetten para kazanmanın. Bir çok yönetmeni var
*Link kısaltarak
*Numara paneli
*Görev yaparak para kazanma
(google mapste belirli yerlere yorum atarak ta kazanabilirsin aslında burada önerdiklerimden çok hangi işi yap ak istediğin önemli oturduğumuz yerden para kazanma kolay ama yaptığın işe göre az veya çok kazanırsın
 

LeenHD

Yeni üye
10 May 2020
27
0
Freelancer olarak çalışabilirsiniz. Örneğin;
Tasarım yapabilirsiniz. Freelancer daha çok yeteneğini kiralamaya yönelik o yüzden kesin kazanç verir.

Bunun dışında dropshipping yapabilirsiniz. Home Office şirket kurup tedarikçiler ile iletişime geçip satış yapabilirsiniz.
 

Reiɴα

Genel Sorumlu
21 Eki 2019
1,705
3,008
Merhaba,

Makale yazarak, anket doldurarak, çeviri yaparak, çeşitli konularda al-sat yaparak para kazanmanız mümkün. Tavsiyem ilgili oluğunuz alanda ki yeteniğinizi paraya dökmek olacaktır. Örnek verecek olursam da "Grafik". Tasarımlar yaparak güzel kazanç elde edebilirsiniz.
 

0x762

Emektar
4 Nis 2016
38,355
43
Link kısaltmak, görev yapmak gibi yöntemler ameleliktir. Çok büyük kaynağın olacak ki para kazanacaksin. Bknz; download üzerine yüksek hitli site. Bunlardan 1 ayda alacağın parayı garsonluk veya farklı bir iş kolunda çalışarak çok daha kolay alabilirsin.
 

Derhago1

Üye
29 Nis 2019
232
37
Link kısaltıp kazana bilirsin telegramdan çok kişi ekmek yiyor ben dahil


-Saygılar-
 

NightMare82

Yeni üye
7 May 2019
25
0
Youtube üzerinden oyun modu videosu çekebilirsin. Mesela Euro Truck Simulator 2 oyununa bi mod ekle. O modu videoya çek. Daha sonra açıklama kısmına modun linkini koy. Tabii ki linki kısaltarak koyucaksın. adfly kullanarak veya farklı link kısaltma siteleri üzerinden bu şekilde para kazanabilirsin. Eğer bilgisayarın kötüyse uğraşma. Neobux ve Clixsense üzerinden tıklama yaparak ve anket doldurarak da para kazanabilirsin.
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.