IPhone 4S Sim kart problemi.

BlackShad0w

Katılımcı Üye
27 Haz 2016
512
0
Herkese selamlar. Hemen konuya gireceğim. Benim telefonum eskiden samsung galaxy s3 mini idi, Geçen gün bir misafirliğe gittik. Bana yeni telefon aldıkları için IPhone 4s Verdiler. Telefon bana verilmeden önce tıkır tıkır çalışıyordu. Ancak eve geldiğimde (Telefonda herhangi bir düşme, darbe vb. Hasar olmadı) Sim kartı istedi kurulum için (formatlanmış) Benim eski sim kartım büyüktü iphone için. Bu yüzden bir operatör şirketinde (şubesi) kestirdik. Telefonun sim kart tarafına tam olarak uydu ama telefon sim kartını algılayamıyor. E haliyle de kurulum olmuyor. Sizce ne olmuş olabilir? Sim kartı değişmelimidir? (Hat bana bağlı değil, 5 Yıl önce amcam yeni hat alırken bana kendi şahsi hattını hediye etmişti, Hat hala onda ve şu anda aydın'da yaşıyor.) İyi Günler cevaplarınızı esirgemeyin lütfen, Tahmin bile olsun birşeydir.
 

LifeOverview

Uzman üye
24 Eyl 2016
1,408
1
-
hat kırımında sim kartını kıran cihaz şu küçük şey tam otururken o çiplerine zarar verilmiş olabilir veya telefondan kaynaklanan bir sorun olabilir bir telefoncuya göster :)
 
9 Nis 2016
243
0
TÜRKİYE
Eğer sim kart eski ise çalışmayabilir. Bide arkadaşların dediği gibi chip yeri tam oturmaz eski simlerde biraz büyük olduğu için. Eğer telefon sağlamsa sim kart değiştirdiğin zaman sorunun çözülür kardeşim.
 

Risurak

Katılımcı Üye
20 Şub 2016
441
0
bence bir telefoncuya göster bendede aynı problem vardı telefoncu 5 dk cözdü ayarlarla alakalı olabiliyor iphone biraz sıkıntılı kardes
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.