İsim Çalışması Etkinliği | SancakDesign

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
15 Mar 2018
223
9
Türkiye
Merhaba.Etkinlik için @thebeard 'dan izin alınmıştır.İki tasarım sizlere sunulacaktır.Seçtiğiniz tasarımı belirterek verilen sürede teslim edilecektir.

Yapılması gerekenler;
1. Teşekkür butonuna basılacaktır.
2. Seçtiğiniz tasarımı yoruma belirteceksiniz.Örneğin;

"/Katılıyorum! 1.Tasarım Kullanılacak İsim " x " "

Etkinlik süresi;
1. Etkinlik süresi 11.12.2018 Saat:21:00'da bitecektir.

Teslim süresi;
1. 12.12.2018 00:00 'da teslim edilecektir.
2. Teslimat yorumun sonunda link olarak paylaşılacaktır.Katılan herkesin tasarımı bir rar dosyası içerisinde olup isminizi bularak alabileceksiniz.

Tasarım 1;
grkmp5.jpg


Tasarım 2;
RrJaEn.jpg


 
Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.