karsıya ratı nasıl yedırıcem

iTwe4kz

Uzman üye
3 Eki 2015
1,029
0
Baslıgınızdaki Ünlem İşaretlerini Kaldırırsanız Daha Fazla Kişi Yardımcı Olacaktır.
Bu Sizin Sosyal Mühendisliginize Kalmıs Bisey Kişilerin İlgisini Cekecegi Konulara Yönelin Örnegin Lol Oynamayan Birisine Lol Hack Diye Kandırmaya Calısırsanız Bosuna Ugras Vermis Olabilirsiniz.
Hayal Gücünüze Güvenip Yaratıcılıgınıza İnanınız.
 

Uninstall59

Katılımcı Üye
20 May 2016
291
0
Türkiye
Sosyal mühendislik ile yapabilirsin. Profesyonelliğine bağlı olarak geçen zaman değişebilir. Eğer herhangi bir arkadaşına rat atmaya çalışıyorsan bundan kolayı yok. Lamer gibi sağda solda
Çok pis heçkırım her şeyi heçkliyorum " tarzı gereksiz muhabbetler döndürmediysen problem olmaz. Benim çevremde takılan çoğu kız arkadaşı " hahaha şu fotoğrafa bayıldım yaa " diyerek herhangi bir efor sarf etmeden hesaplarına ulaşabiliyorum. Sosyal mühendislik olmadan hacker olunmaz. Örnek senaryolar kur, kurulmuş senaryoları gözden geçir. Tavsiyemdir :)
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.