kasadan bip sesi geliyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
6 Ağu 2012
137
0
pc her uyarı verdiğinde kasadan bip sesi geliyor daha yeni format attım
acil yardım edin gerçekten sinir bozucu
 

QueLinn

Üye
16 Ağu 2012
100
0
kardeşim bilgisayarı yenile yaparken f5 ile yapıyorsan sorun ondan kaynaklanıyor olabilir çnkü aynı sorun bendede vardı yenilemeyi f5 ile yaparken öle yapardım ama normal yenileyince öle bi ses gelmiyor
 

SubZerro

Üye
9 Eyl 2012
137
0
Eğer bilgisayarınızda bir program veya bir yeri açarken hata veripte " beep " sesi çıkartıyorsa teknik birşey bu genellikle bütün bilgisayarlarda var bu fakat hatayı vermedende " beep " sesi çıkartıyor ise bilgisayarcıya gotürün.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.